Ne axam pe meciurile cu MIZA ale acestei runde din Serie A! | Sambata e lupta decisiva pentru ultimul loc de Europa, echipele din zona retrogradarii isi afla sentinta duminica dupa-amiaza

Doar cateva zile ne mai despart de startul antepenultimei etape din acest sezon de Serie A si, desi in majoritatea zonelor din ierarhie, situatia este clara, inca avem parte atat de meciuri cu miza uriasa, cat si de spectacol de calitate intr-unul dintre cele mai importante campionate ale Europei.


Miza europeana la Bergamo

Desi runda cu numarul 36 va debuta cu un duel al carui potential de spectacol este unul urias, Fiorentina – Lazio, atentia va fi indreptata catre Bergamo, acolo unde, incepand cu ora 21:45, Atalanta va primi vizita celor de la AC Milan. Datele problemei sunt urmatoarele: Atalanta are sase puncte avans fata de AC Mlan insa, in cazul unei victorii, “rossonerii” nu numai ca s-ar apropia la trei puncte de “La Dea”, dar ar avea si castig de cauza in cazul egalitatii de puncte in ierarhia finala. Rezultatele meciurilor directe ar deveni in favoarea milanezilor, dupa acel 0-0 din tur, de pe “San Siro”, insa altul este impedimentul. AC Milan a aratat ca nu are niciun interes in a ajunge in preliminariile UEFA Europa League, intrucat accesul intr-o competitie europeana de rang secundar ar “incurca” un eventual parcurs de succes in sezonul viitor de Serie A al “rossonerilor”.

derbyS 21:45 Atalanta – AC Milan – Cote: 2.10  3.40  3.55Avancronica si pontul 


Locul doi, inca in suspans

Avand in vedere faptul ca lupta la titlu este clarificata in proportie de 98%, singurul motiv pentru care AS Roma ar trebui s-o invinga pe Juventus ar fi acela de a-si consolida pozitia secunda in ierarhie. Astfel, in contextul in care Napoli se afla la doar un singur punct in spatele capitolinilor, iar deplasarea de la Torino se anunta a fi una relativ facila pentru “azzuri”, AS Roma ar putea termina campionatul pe locul trei chiar si din pricina unei remize inregistrate in fata “Batranei Doamne” duminica seara.  Asadar, echipele din Torino ar putea aduce un adevarat calvar pentru trupa lui Spalletti la finalul acestei runde.

derbyD 16:00 FC Torino – Napoli – Cote: 5.25  4.50  1.56Avancronica si pontul 

derbyD 21:45 AS Roma – Juventus – Cote: 2.48  3.45  3.75Avancronica si pontul 


Citeste si:

Lupta crancena in “zona rosie”

Parcursul senzational din ultimele etape al celor de la Crotone le determina pe Empoli si Genoa sa depuna eforturi mari in acest final de sezon pentru a nu avea parte de surprize neplacute. Cu victoria obtinuta in etapa precedenta pe terenul Pescarei (1-0), Crotone a ajuns la un senzational numar de 14 puncte obtinute din ultimele 18 posibile. Astfel, tinand cont va in runda ce urmeaza, “rechinii” vor da piept cu o alta formatie ramasa fara obiectiv, Udinese, orice inca este posibil, in ciuda deficitului de patru puncte fata de urmatoarea clasata. Reversul medaliei pentru Crotone este meciul facil pe care Empoli il va avea, la randul ei, pe “Stadio Sant’Elia”, in compania lui Cagliari.

Dupa ce a tratat mizerabil acest retur de sezon, pana si Genoa, care, odinioara clasata in zona mediana a ierarhei, acum are reale emotii in ceea ce priveste retrogradarea in Serie B. Norocul “grifonilor” este acela ca vor da piept cu o echipa deja retrogradata, Palermo, astfel ca, pana la urma, situatia se poate intoarce definitiv impotriva lui Crotone la finalul acestei runde.

derbyD 16:00 Cagliari – Empoli – Cote: 2.95  3.45  2.35 Avancronica si pontul 

derbyD 16:00 Crotone – Udinese – Cote: 1.65  3.95  5.10Avancronica si pontul 

derbyD 16:00 Palermo – Genoa – Cote: 5.40  4.20  1.59 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu