Meciurile de top ne incanta pe parcursul intregii saptamani! Iata partidele pe care nu ai voie sa le ratezi!

meciuri de top

Luni seara am avut o partida excelenta intre Astra si Viitorul, dar acesta a fost doar inceputul unei saptamani cu meciuri de top.


Meciuri de top in principalele competitii europene

Saptamana aceasta nu vom duce lipsa de fotbal spectaculors. In mai multe tari, saptamana aceasta sunt programate doua etape in campionat sau o etapa in campionat si o runda din cupa.

Romania – Liga 1

Miercuri si joi se joaca alte meciuri din playoff-ul Ligii 1. Dinamo intalneste CFR Cluj, Viitorul primeste vizita Universitatii Craiova, in timp ce Astra cauta prima victorie din playoff, in partida cu FCSB.

Spania – La Liga

Runda intermediara din La Liga ne ofera doua meciuri foarte interesante. Marti seara avem partida dintre Atletico Madrid si Real Sociedad, pentru ca miercuri sa se dispute derbyul rundei. Pe Camp Nou, FC Barcelona primeste vizita Sevillei. In weekend ave inca doua confruntari foarte interesante. Runda incepe cu partida dintre Villarreal si Bilbao, care se lupta pentru locurile de Europa League. Sambata are loc derbyul Madridului. „Galacticii” au prima sansa, cu o cota de 1.75 la Unibet, dar Atletico a demonstrat de multe ori ca nu trebuie subestimata.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT

Anglia – Premier League

Marti seara se disputa partida dintre Manchester United si Everton. Cele doua lupta pentru locul cinci in campionat, dar partida lor este doar aperitivul. Miercuri Chelsea joaca impotriva lui Manchester City. Echipa lui Guardiola este una dintre ultimele mari piedici pentru Chelsea in drumul spre titlul din Premier League.

Germania – Bundesliga

In cele doua runde programate saptamana aceasta in Bundesliga, Bayern ne ofera cele mai interesante partide. Lidera din Germania intalneste miercuri pe Hoffenheim, ocupanta locului trei. In weekend se joaca derbyul cu Dortmund. Borussia are cota 6.25 pentru a se impune din nou, dupa ce in tur a castigat cu 1-0.


Citeste si:

Italia – Coppa Italia si Serie A

Napoli are un program infernal in aceasta perioada. Dupa ce a intalnit Juventus in Serie A, miercuri cele doua vor juca din nou, de aceasta data in Coppa Italia. Torinezii au castigat pe teren propriu partida tur cu 3-1, iar echipa gazda este obligata sa castige in retur. Cota ei la victorie este de 2.50. Un alt meci tare il va juca Napoli in weekend, cand se va deplasa la Roma, pentru partida cu Lazio.

Belgia, Elvetia si Olanda

Eredivisie programeaza doua partide interesante in runda intermediara. Ajax intalneste Alkmaar, in timp ce PSV joaca impotriva lui Twente. Supe Liga elvetiana ne ofera in weekend o confruntare intre FC Basel si Young Boys Berna. Cele doua echipe sunt pe primele locuri in liga, oaspetii fiind la numai trei puncte distanta. Un alt meci tare al sfarsitului de saptamana este cel pe care Anderlecht il are impotriva lui Gent. Echipa lui Stanciu si Chipciu va cauta sa devina singura grupare neinvinsa in playoff-ul ligii belgiene.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu