Meciurile si cotele primei etape din Serie A: Partida tare la Firenze!

serie A fiorentina atalanta veronaStartul editiei 2015/2016 din Serie A, se va da pe data de 22 august. In primele doua confruntari programate, le vom vedea la treaba pe rivalele din capitala, AS Roma si Lazio. „Lupii” se deplaseaza intr-un fief dificil, cel al Veronei, in timp ce echipa lui Stefan Radu poate bifa cele 3 puncte, in meciul de pe Olimpico cu Bologna.

Inca din runda inaugurala avem o disputa tare, cea programata pe arena Artemio Franchi din Firenze. Fiorentina primeste vizita lui AC Milan, partida extrem de echilibrata, asa cum o prezinta si cotele. Fanii echipei gazde isi pun mari speranta in noul tehnician, Pauolo Sousa, ex-FC Basel. AC Milan in schimb s-a intarit serios in aceasta vara. Noul antrenor al echipei este Mihajlovici, cel care a facut minuni sezonul trecut pe banca Sampdoriei, iar lotul a fost consolidat prin venirile lui Bacca, Bertolacci, Luiz Adriano si Luca Antonelli.

Campioana en-titre, Juventus Torino, joaca pe teren propriu in prima etapa. Adversara ii va fi Udinese. In acest moment, la casele de pariuri, disputa este cea mai dezechilibrata a rundei.

Si Inter joaca acasa, contra Atalantei. Trupa lui Mancini s-a intarit la randul sau considerabil in aceasta vara, formatia urmand a intra cu siguranta in batalia pentru un finis pe podiumul clasamentului.
Napoli are cota 1.95 pentru un succes la Sassuolo, echipa pe care a invins-o pe linie in ultimele 3 „directe”. In ultimul meci al etapei, Samdoria primeste vizita unei nou-promovate, Carpi.

Meciurile si cotele primei etape din Serie A*
(* cote de la Publicbet)

italia11

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu