Meciurile zilei: Care sunte cele mai bune pariuri?

Meciurile zileiMeciurile zilei! Avem si astazi cateva partide de fotbal interesante.  In Italia incepe etapa cu numarul 17, primul duel programat fiind Lazio – Sampdoria. Romanii pornesc in 2015 de pe locul 3, dar sunt la egalitate de puncte (27) cu Napoli, dar si cu adversara de diseara.

Etapa a 17-a din Primera Division se incheie cu un derby la retrogradare. Este vorba de confruntarea dintre Cordoba si Granada, ultima si antipenultima clasata.

Cupa Ligii Franţei propune intâlnirea Montpellier – PSG, iar FA Cup vine cu ultimele doua partide ale turului 3, Burnley – Tottenham si Wimbledon – Liverpool.

In etapa a 20-a din Scotia, Celtic joaca la Kilmarnock. Trupa din Glasgow are victorii pe linie in ultimele 6 confruntari directe cu actuala ocupanta a locului 7 din prima liga scotiana.

Evident, multe evenimente interesante vin din alte sporturi. La putere revine tenisul. Cei mai buni jucatori ai lumii au intrat deja in pregatirile pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slem al anului.

Analizam si comentam impreuna meciurile zilei!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 8

  1. Csaba Zsolt

    La turneul de la Shenzhen a mai ramas in turneu doar Simona Halep si Irina Begu. Niculescu si Dulgheru au fost eliminate inca din primul tur. Peste doua ore va incepe partide dintre Irina Begu si Katerina Sinikova. Alaltaieri, Irina a fost cotata cu prima sansa, dar lucrurile s-au schimbat si nu stiu de ce. Begu a schimbat tot staful si a avut rezultate notabile si dupa parerea mea, va castiga acest meci @ 1.85.

    1. Post
      Author
  2. Csaba Zsolt

    @Valentin ANDREI: A urcat, dar acum incepe din nou sa scada. Adversara ei este o jucatoare tanara, talentata, dar inca mai are de „invatat”. In schimb, Irinia a imbunatatit serviciul foarte mult si nu prea cred ca va avea probleme.

Lasa un comentariu