Meciurile zilei: Comentam si analizam impreuna!

Meciurile zileiMeciurile zilei vin din cele mai importante competitii fotbalistice ale Europei, dar nu numai. In Premier League, avem derby-ul Liverpool – Arsenal, precedat de un alt joc tare, Newcastle – Sunderland.

Trei partide tari si in Ligue 1. Azi se joaca Marseille – Lille si Bordeaux – Lyon. Aproape intreaga runda din Italia se disputa astazi. De la ora 21:45, fata in fata se vor afla Inter si Lazio.

Primera Division ne propune, in ultimul joc al anului, confruntarea dintre Athletic Bilbao si Atletico Madrid.
Ca de obicei, meciurile zilei vor fi comentate si analizate de noi toti. Concluzionam si apoi scoatem cele mai bune pariuri. Succes!

 

Fiorentina – Empoli: Isi reconfirma gazdele forma buna?

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 20

  1. Dragan Cristian

    Liverpool-Arsenal : ambele marcheaza si peste 3 goluri
    Marseille-Lille : Marseille invinge si marcheaza minim 2 goluri
    Hertha-Hoffenheim : minim 3 goluri in meci
    Excelsior-Ajax : victorie dubla Ajax
    Fiorentina-Empoli : Fiorentina invinde si marcheaza minim 2 goluri
    Dundee-Celtic : 2 solist
    Villareal-Deportivo La Coruna : 1 solist
    Breda-Feyenoord : handicap Feyenoord
    Bilbao-Atletico Madrid : 2 cu handicap 0, sau chiar 2 solist

    Bafta la pariuri 😀

  2. SUD

    Cele două partide pronosticate, respectiv disputate în Bundesliga, au fost câştigătoare. https://pariuri1x2.ro/2014/12/19/comentam-impreuna-meciurile-zilei-de-sambata-fotbal-din-plin/

    SC. Freiburg şi Hannover 96 vor încheia turul de campionat al Bundesligii, meci programat de la ora 19:30, meci în care formaţia gazdă, în cazul unei victorii, o poate face pe Borussia Dortmund, din nou, lanterna roşie.
    Aş îndrăzni să spun faptul că echipa din oraşul verde, Freiburg, nu îşi merită statutul de lanternă roşie, fiind o echipă care îţi creează destule ocazii pe meci, respectiv, totodată, fiind o echipă ghinionistă, mai exact referindu-mă la penultimul meci din campionat, scor 0-0 pe teren propriu cu Hamburger SV, atunci când gazdele au ratat un penalty, meciul din etapa cu numărul 13, atunci când la scorul de 0-0 Stuttgart a înscris un gol dintr-un offside clar, respectiv în deplasarea de la FSV Mainz, scor 2-2, atunci când formaţia condusă de către Christian Streich a fost egalată pe final de meci, în minutul ’88, însă chiar şi aşa, scopul nu scuză mijloacele.Faţă de meciul cu Paderborn din etapa cu numărul 15, nefiind inclus şi meciul de la Munchen, formaţia din Freiburg poate conta din nou în această seară pe căpitanul Julian Schuster, însă în schimb pe fază defensivă va lipsi Oliver Sorg (12 meciuri/1 gol).
    De partea cealaltă Hannover 96 este în continuare aceeaşi echipă de teren propriu ca şi în sezoanele precedente, chiar dacă în acest tur de campionat a reuşit să acumuleze opt puncte pe teren străin, învingând formaţii precum Borussia Dormuntd şi Hertha Berlin, respectiv remizând la Mainz şi la Werder Bremen.Antrenorul turc Tayfun Korkut va alinia, cel mai probabil, acelaşi prim 11 ca în meciul din etapa trecută, scor 2-0 cu FC. Augsburg, însă în continuare vor lipsi două piese importante precum fundaşul Schulz (15 meciuri), respectiv atacantul Sobiech (14 meciuri/1 gol), primul dintre aceştia marcându-şi pentru prima dată în carieră un gol în propria poartă chiar într-un meci cu SC.Freiburg, scor 3-1, meci disputat în luna aprilie a anului trecut.La campitolul ultimelor cinci întâlniri directe Hannover 96 nu stă deloc bine, înregistrându-se o victorie pentru trupa din landul Saxonia, un rezultat de egalitate, respectiv trei victorii pentru SC. Freiburg.Totodată, de asemenea, în ultimele trei întâlniri disputate pe Mage Solar Stadium, Hannover a acumulat un singur punct.Totuşi, o statistică care avantajează formaţia condusă de către Korkut este media de goluri marcate impotriva adversarului din această seară, mai exact 1,9 goluri per meci.
    Ar fi cazul ca SC Freiburg să acumuleze puncte ştiind că la subsolul clasamentului se află Borussia Dortmund, formaţie care cu siguranţă va părăsi zona roşie odată cu venirea returului, respectiv faţă de celelalte canditate la retrogradare fiind o diferenţă de trei puncte, diferenţă care va fi greu de recuperat ştiind că echipa condusă de către Streich a jucat pe teren propriu cu formaţii care trag la UEFA Champions League, formaţii precum Borussia Monchengladbach, Bayer Leverkusen, Wolfsburg sau Schalke 04, unde chiar dacă au făcut meciuri bune, respectiv au acumulat cinci puncte din aceste patru partide, va fi greu să repetat acelaşi lucru în deplasare.În cele şapte etape disputate în faţa propriilor suporteri în acest tur de sezon, SC. Freiburg a încasat un număr de opt goluri, respectiv a înregistrat două înfrângeri, scor 1-2 cu VfL Wolfsburg, respectiv scor 1-4 cu Sttutgart, însă în rest ‘Brazilienii din Breisgau’, aşa cum mai sunt numiţi cei cu sediul pe Mage Solar Stadion, au acumulat puncte importante în faţa echipelor ce se află în partea de sus a clasamentului.
    Cu siguranţă rezultatele bune de pe teren propriu în faţa unor formaţii foarte bune precum Borussia Monchengladbach, Bayer Leverkusen sau Schalke 04 nu au fost deloc întâmplătoare, astfel mă aştept ca în această seară SC. Freiburg să facă o surpriză placută fanilor, înainte de sărbători, mai precis să obţină punct sau chiar puncte din meciul cu Hannover 96.
    Pariul meu pentru această partidă este SC.Freiburg Handicap 0, cotă 1,83, ceea ce înseamnă că la rezultat de egalitate miza se returnează.

    1. SUD

      Handicap 0 înseamnă 1 cu DNB, adică în caz că Freiburg câştigă meciul, pariul este câştigător, iar în caz de egalitate, primeşti cotă 1.Cred ca la Casa Pariurilor acest tip de pariu este la secţiunea ‘Alege şansa 1X’.

  3. Vlad

    Fotbal
    SC Freiburg v Hannover 96 – SC Freiburg sau Egal (1.44)

    Baschet
    Sevilla v BC Andorra – BC Andorra +17.5 (1.40)
    Real Madrid v Rio Natura Monbus – Rio Natura Monbus +21.5 (1.40)
    Alba Berlin v Fraport Skyliners – Fraport Skyliners +18.5 (1.40)

    Handbal
    BK Heid v HK Aranäs – BK Heid +7.5 (1.47)

    Cota totala: ≈ 6.00 (bet365)
    –––––––––––––
    Ieri Barcelona a reusit sa dea 3 goluri in ultimele 10 minute si sa castige 5-0, fapt ce a dus la pierderea biletului de ieri.

    Mult noroc astazi!

    1. Vlad

      Astazi am avut mai mult noroc…

      Sa vedem daca suntem la fel de inspirati si in acesta noapte:

      NBA
      NY Knicks @ TOR Raptors – TOR Raptors la diferenta de 3 sau mai multe in Sfertul 1 (1.62)
      PHI 76ers @ ORL Magic – PHI 76ers +14.5 (1.38)
      DET Pistons @ BKN Nets – BKN Nets (1.74)

      Cota: aprox 4.00 (bet365)

  4. Octavian

    Salutare Pariori!
    Am revenit dupa o mica vacanta.
    Pe scurt va propun meciurile vazute de mine

    Fiorentina – Empoli 1.
    Sampdoria – Udinese 1 repriza peste 0.5 goluri
    Macabi Tel Aviv – Macabi Petak Tikva 1. Sau handicap 1 adica meciul incepe de la 0:1.
    Levadiakos – PAOK 2.
    Breda – Feyenoord 2.
    Excelsior – Ajax 2.

    Mult succes!

Lasa un comentariu