Meciurile zilei de vineri: Comentam impreuna!

Meciurile zileiMeciurile cele mai importante programate vineri in Europa sunt cele contand pentru primele ligi din Spania si Franta. In Primera Division avem un derby in subsolul ierarrhiei. Este vorba de confrntarea Levante – Deportivo.

Interesant se anunta si meciul Montpellier – Marseille . Liderul din Ligue 1 are prima sansa la victorie, insa trebuie sa fim atenti. Marseille a pierdut cativa jucatori importanti, plecati la Cupa Africii pe natiuni. Tot in Franta, avem etapa si in esalonul secund.

Printre meciurile ce vor atrage atentia pariorilor se nu numara si cele amicale. Este vorba de confruntari ale echipelor de club, dar si intalniri ale nationalelor aflate pe ultima suta de metri cu pregatirea Cupei Africii.

Ca veni vorba de reprezentative, sa spunem ca vineri debuteaza Cupa Asiei. In primul, Australia, nationala tarii organizatoare, joaca impotriva Kuweitului. Echipele ce se vor infrunta de la ora 11:00, fac parte din grupa A a turneului, alaturi de Oman si Coreea de Sud.

Bineinteles, avem multe evenimente si in alte sporturi. Analizam impreuna ziua si meciurile ce urmeaza sa se dispute, concluzionam si scoatem cele mai bune pariuri.

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 3

  1. jack

    Meciul zilei dupa parerea mea este Montpellier – Marseille.
    Eu ma duc solist pe Marseille la o cota de 2,20 sau in caz de egalitate banii inapoi la o cota de 1,50. M-am gandit la meciul din euroliga de baschet si Barcelona – Panathinaikos peste 148p la o cota de 1,85.

Lasa un comentariu