Meciurile zilei in preliminariile Euro 2016: La Netbet ai cotele de top!

Suntem conectati la ceea ce se va intmpla diseara in Feroe, acolo unde Romania este obligata sa castige. 3 puncte cucerite la Torshavn le asigura tricolorilor accederea la turneul continental, fara a mai astepta si rezultatul  rivalei Ungaria, la Atena. La Netbet, Romania are cota 1.27 pentru un succes, al 6-a din tot atatea directe cu feroezii. Netbet iti ofera si alte 97 de variante de pariere pentru aceasta partida.

Daca se impune in Feroe, Romania are chiar sansa castigarii grupei. Asteptam insa un esec al calificatei Irlanda de Nord, in Finlanda. Varianta primeste la Netbet o cota generoasa, 2.25!

Desi fara punct si gol inscris in aceasta campaniei, pe teren propriu, Grecia porneste favotita a disputei cu Ungaria. 2.55 este la Netbet cota unei victorii a gazdelor. Ne-ar place si varianta X, pretuita la Netbet cu o cota de 2.95.

Mize si in grupele D si I

Meci tare la Varsovia, acolo unde Polonia si Irlanda isi joaca in meci direct calificarea la Euro, de pe unul din primele doua locuri ale grupei D. Lewandowski si compania sunt favoriti la victorie, cu o cota de 1.90 oferita de Netbet. Minim un punct smuls de irlandezi, victoriosi joi, in fata Germaniei, la Dublin, are de asemenea o cota tentanta la Netbet: 1.86!

Interesant este si meciul dintre Armenia si Albania. Oaspetii se califica la Euro de pe locul 2 al grupei I si in detrimentul Danemarcei, daca reusesc victoria cin Armenia. 2 solist, singurul rezultat pe care albanezii il iau in calcul, are o cota de top la Netbet: 2.05.

Meciurile zilei in preliminariile Euro 2016 – Cotele NETBET!

 

aaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu