Meciurile zilei la Europeanul de handbal feminin: 2 ponturi!

Europeanul de handbalEuropeanul de handbal feminin, continua! Se joaca in grupele principale, iar la capatul partidelor de astazi vom putea avea o imgine si mai clara asupra formatiilor care-si vor disputa medaliile.

Europeanul de handbal feminin
19:15 Polonia – Norvegia

13.00 19.00 1.06

De 8 ani n-a mai participat Polonia la un Campionat European, dar dupa locul 4 obtinut anul trecut la Campionatul Mondial, pretentiile sunt destul de mari. Karolina Kudlacz este capitanul echipei si totodata jucatoarea cu cele mai multe reusite: in total 25. Langa ea mai sunt jucatoare care evolueaza constant in cupele europene, dar din pacate acestea au evoluat foarte mult la acest turneu final. In partida cu Danemarca au epuizat toate resursele fizice si nu cred ca sunt in stare sa faca fata unei astfel de echipe.

Norvegia este singura reprezentativa de la acest turneu final, care a castigat toate meciurile. Fara doar si poate, obiectivul echipei este cucerirea medaliei de aur. Pasul decisiv catre Budapesta se poate face astazi, prin castigarea meciului. Margaretha Solberg se afla intr-o forma excelent, avand un procentaj de 43%. Langa ea mai sunt doua portarite, care pot oricand sa intre in meci. Toate jucatoarele practica cel mai bun handbal si acest lucru s-a vazut pana acum. Avand in vedere problemele celorlalte echipe, cred ca Norvegia are prima sansa la cucerirea trofeului. La o casa de pariuri, cota pentru acest pronostic este 2.2.

Pronostic: Norvegia -5.5 @ 1.57

Europeanul de handbal feminin
21:30 Ungaria – Danemarca

2.40 9.00 1.85

Jucatoarele pregatite de Andras Nemeth ocupa locul secund in grupa principala cu 4 puncte. Dupa esecul suferit in fata Spaniei, Ungaria a avut parte de o sustinere impresionanta in meciul cu Romania. Au avut un inceput ezitant, dar cu motoarele turate, Ungaria a reusit sa conduca pe tabela pana in minutul 47. Romania a preluat apoi conducerea, iar Andras Nemeth n-a avut solutii pe banca. A fost nevoita sa o introduca pe tanara Gabriella Toth in varsta de 18 ani, care pana acum n-a evoluat niciun minut echipa de seniori. Nimeni nu se astepta, dar tanara handbalista a reusit sa marcheze doua goluri consecutive, anuland avantajul Romaniei. Fetele au alergat extrem de mult si fizic cu siguranta nu vor face fata in acest meci. Tomori a evoluat destul de sters, presiunea spunandu-si cuvantul.

Danemarca n-a luat in serios meciul cu Polonia.  Din aceasta cauza, la pauza scorul a fost egal, 9-9. Chiar daca Katharina Burgaard n-a evoluat niciun minut, in repriza secunda Danemarca a iesit la joc. Jorgensen si Kristiansen au dat tonul revenirii si pana in final diferenta s-a marit la 9 goluri. Cu siguranta Jan Putlick n-a fost multumit de evoluatia echipei. Acest meci va fi abordat insa diferit. Tehnicianul se afla intr-o situatie destul de fericita, pentru ca toate jucatoarele sunt de valori apropiate. Nu poate fi evidentiata in mod deosebit nicio daneza, aspect foarte important pentru  puterea grupului. Toate jucatoarele evolueaza la echipe de top si fiecare stie ce are de facut in teren. In plus, niciuna dintre daneze na jucat mai mult de 3 ore la euro –  avantaj destul de mare inaintea unei partide atat de importante!.

Pronostic: Danemarca @ 1.85

(Csaba Zsolt)

 

 

Empoli – Torino: Echilibru si precautie in jocul de pe “Carlo Castellani”!

 

 

 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu