Meciurile zilei la Europeanul de handbal feminin: Avancronica Pariuri1x2

Meciurile zileiMeciurile zilei la turneul final continental, gazduit anul acesta de Ungaria si Croatia, se anunta la fel de palpitante si disputate ca si cele de aseara.

Din nefericire, Romania nu a debutat cu dreptul in cadrul competitiei. Fetele lui Tadici au clar in fata Norvegiei, scor 27-19. Pentru Neagu si compania, urmatorul duel este cel cu Danemarca, de maine seara.

MECIURILE ZILEI LA EUROPEANUL DE HANDBAL FEMININ

19:00 Franta – Slovacia
1.04 21.00 17.00

Echipa pregatita de Alain Portes are o misiune destul de usoara in aceasta partida. Obiectivul echipei,  clasarea pe locurile fruntase, nu este imposibil de realizat. Totusi,  in momentul de fata sunt multe echipe mai puternice decat reprezentativa din Hexagon. In partidele amicale, Franţa s-a descurcat  excelent, reusind sa castige categoric impotriva Serbiei. Nici cu Norvegia n-a avut o partida usoara, dar in final a pierdut la doar un singur gol. Allison Pineau a revenit la timp, astfel defensiva cu siguranta nu va suferi nici in aceasta seara. Dupa locul 9 optinut acum 2 ani, acum sanse mai bune ca Franţa sa termine in primele 8.

Pentru Slovacia, calificarea la Euro 2014  este o performanta extraordinara. 1994 este anul in care a participat ultima oara la un turneu continental. Atunci slovacele au terminat pe locul 12, dar de aceasta data, le va fi greu sa reuseasca un parcurs asemanator. Fara doar si poate, aceasta echipa este cea mai slaba a grupei, poate si a turneului. Sansele sa acumuleze puncte, sunt minime. Dusan Poloz este un antrenor bun, dar din pacate acesta nu are la dispozitie un lot valoros.

Franta -5.5 @ 1.56

19:00 Germania – Olanda
2.00 8.50 2.25

Inaintea turneului, Germania a avut doua partide amicale cu Romania. Surprinzator, lea pierdut pe ambele, la o diferenta de 3, respectiv 4 goluri. Absenta Susannei Muller este o lovitura grea pentru selectionerul Heine Jensen. Porta este asigurata de cele doua superstaruri, Clara Woltering si Katja Schulke. Din pacate, Isabell Klein rateaza intrecerea. Nu se pune problema calificarii in grupa principala, cel mai probabil de pe locul 2 al grupei C.

Olanda a pastrat traditia si s-a calificat la un Campionat European doar din 4 in 4 ani. Ultima editie o terminat-0 destul de bine, cu o clasare in primele 8. Jocul echipei este unul periculos pentru orice adversar, arma principala a olandezelor fiind conditia fizica excelenta. Groot si Polman sunt cele mai bune jucatoare, ambele evoluand in puternicul campionat al Danemarcei. Si coechiperele acestor sunt legitimate la formatii prezente constant in cupele europene.

Pronostic: Peste 50.5 goluri @ 1.48

21:15 Muntenegru – Serbia
1.25 12.00 5.50

Muntenegru a venit doar cu un singur gand la acest turneu final: sa cucereasca din nou medalia de aur. Dragan Adzic este selectionerul echipei, motic din care ne putem astepta la un joc dur al muntenegrencelor, presarat cu multe eliminari si perioade de inferioritate numerica. Katerina Bulatovic, care a evoluat la Oltchim, vine dupa o accidentare si inca nu este clara forma in care se afla. Nu trebuie sa uitam nici pe cele doua super-valori, Milena Knezevic si Jovanka Radicevic. Ambele vin dupa stagiuni foarte bune la echipele de club.

Pentru Serbia acest Campionat European n-a picat tocmai bine. Cea mai buna jucatoare a lumii in 2013, Andrea Lekiv nu-si poate sustine echipa decat din tribune. Nici Cvijic, Lisevic, Dumnjanovic si Trifunovic nu sunt pregatite din punct de vedere fizic. In aceste conditii, Sosa Boskovic va avea o misiune foarte dificila. Presiune este destul de mare, deoarece echipa a avut performanta notabile in ultimii 2 ani.

Pronostic: Evitati acest meci

21:15 Suedia – Croatia
3.20 9.00 1.55

Dupa ce Brazilia a castigat mini turneul organizat in Spania, Suedia a ales sa joace doua meciuri amicale cu campiona lumii. In ambele partide a evoluat destul de bine, reusind sa se impuna. De remarca insa si faptul ca Brazilia n-a utilizat cele mai bune jucatoare. Presiunea este mare pe umerii Isabellei Gullden, creierul echipei. Este incojurata de handbaliste de top, un atu important al nationalei suedeze.   Pe Linnea Tortenson cunoastem destul de bine, deoarece joaca la CSM Bucuresti. In concluzie,  Suedia porneste cu sanse reale in acest meci.

Croatia poate fi surpriza acestui Campionat European. Acum o saptamana a jucat doua amicale cu Muntenegru si spre surprinderea tuturor, s-a impus de fiecare data. A doua oara la doar un singur gol, dar acest aspect conteaza mai putin. In poarta, cel mai probabil, va sta Grubisic, care acum cateva luni s-a transferat la Gyor. Penezic ramane cea mai mare amenintare pentru poarte adversa, dar are nevoie de sustinere. Din punct de vedere fizic, Croatele nu stau foarte bine. Este de asteptat ca acest lucru sa se evidentieze in repriza secunda.

Pronostic: Suedia +3.5 @ 1.53

(Csaba Zsolt)

Comentam impreuna meciurile zilei: Ce pariuri aveti?

 

 

.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 3

  1. Eu

    Dupa mine as juca asa meciurile de azi Germania-Olanda 1x,Muntenegru-Serbia bate muntenegru la 3 goluri adica un handicap de 2.5 si la Suedia-Croatia peste 49 de goluri in meci adica am facut si un bilet ptr 2 zile azi si maine cu o cota de 14 care arata cam asa:

    Germania·Olanda 1X 1.75

    Muntenegru·Serbia -2.5 H1 1.53

    Suedia·Croatia 48.5 TG2 1.47

    Romania·Danemarca 4.5 H1 1.80

    Rusia·Spania 49.5 TG2 1.47

    Polonia·Ungaria 2.5 H2 1.41

Lasa un comentariu