Meciurile zilei: O duminica plina de fotbal!

Meciurile zileiMeciurile zilei! Avem o duminica in care microbistii nu se vor plictisi. Sunt programate mai multe derby-uri, dar si alte dueluri de importanta majora pentru configuratia ierarhiilor interne, la varf sau la retrogrdare.

Cel mai interesant meci al zilei vine din Premier League. Manchester City primeste vizita lui Arsenal. In ultimul duel direct pe Etihad, „cetatenii” s-au impus cu 6-3.

Per lista meciurilor zilei care trebuiesc neaparat urmarite, se afla fara indoiala si Lazio – Napoli. Este intalnirea directa a locurilor 3 si 4 din Serie A. Dupa cum stim, in Italia, doar primele 3 pozitii pot accede in Liga Campionilor.
Tot in runda din Serie A se mai joaca Milan – Atlanta, Juventus – Verona, Genoa – Sassuolo, Udinese – Cagliari sau Parma – Samdoria, partide ce ne pot aduce profit. Majoritatea dintre acestea sunt analizate pe site-ul pariuri1x2.ro.

Tot pe site gasiti o multime de analize si pentru partidele din Primera Division. Astazi le vom putea vedea la treaba pe toate protagonistele stagiunii, in frunte cu Barca, Real si Atletico.

In Franata avem PSG – Evian dar si Marseille – Guingamp. Pe Velodrome, ar trebui sa asistam la goluri.

Nu uitam din de ligile interne din Belgia, Grecia, Olanda sau Portugalia, dar nici de meciurile zilei programate in cadrul Cupei Asiei si Cupei Africii.

Analizam impreuna meciurile zile si scoatem cele mai bune pariuri.

 

Genoa – Sasuolo: Meci echilibrat pe “Luigi Ferraris”

 

Udinese-Cagliari: Spectacolul n-ar trebui sa lipseasca!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 3

  1. Ioan Ghiorghiu

    Pentru azi vin si eu pentru prietenii nostri cu doua ponturi. De la Campionatul mondial de handbal, H+3,5 Egipt vs Franta Franta (cstiga Franta la minim 4 goluri diferenta) in Prima repriza, am mare incredere in acest pariu avand argumentul ca echipa „Cocosului Galic” joaca cu turatie maxima in prima parte, exemplul meciul anterior cu Republica Cehia cand a avut la pauza o diferenta confortabila de 7 goluri, dupa care in al doilea mitan a lasat-o mai moale. Cota 1.90 Public. Al doilea pont vi-l dau din Snooker unde Neil Robertson intalneste in Sferturile de finala al Mastersului de la Londra pe Shaun Murphy. Cred ca forma buna a australianului care la invins in turul anterior pe marele O’Sullivan (6:1)il face mare favorit pentru acest meci. Cota 1.55 pentru Robertson la Pulic bet. Bafta prieteni!

  2. Frankie Wilde

    Sevilla v Malaga…GG si Over Cota 2.30

    Marseille v Guingamp…Marseille marcheaza in prima repriza Cota 1.57

    PSG v Evian TG…Ibrahimovic marcheaza Cota 1.44

    Manchester City v Arsenal…Aguero marcheaza Cota 1.83
    City castiga si ambele marcheaza Cota 3.10

    La Coruna v Barcelona…Messi marcheaza Cota 1.57

    Getafe v Real Madrid…Benzema marcheaza Cota 1.90

Lasa un comentariu