Medvedev l-a învins pe Zverev de la avans de două seturi pentru german. Pe Betano au câștigat toți cei care au mizat pe victoriile unuia sau altuia dintre cei doi

A doua semifinală de la Australian Open a oferit un meci de peste patru ore între rusul Daniil Medvedev și germanul Alexander Zverev. O partidă pe muchie de cuțit care la un moment dat părea câștigată de Zverev și care până la urmă a fost adjudecată de Medvedev, jucătorul mai bine cotat, cu 5-7, 3-6, 7-6 (7-4), 7-6 (7-5), 6-3. Pe Betano au câștigat cei care au mizat pe victoria lui Medvedev, dar și cei care au pariat că Zverev va furniza surpriza eliminându-l pe al treilea favorit.

Aceasta grație promoției ”Avans de 2 seturi” pe care Betano o pune la dispoziția jucătorilor săi în meciurile turneelor masculine la cele patru competiții de Mare Șlem din calendar, inclusiv la Australian Open.

Mai precis, are tenismenul pe care ai pariat două seturi avans? Atunci ai câștigat și tu!

Cum a fost și cazul meciului din semifinale, cu Alexander Zverev având avantaj de două seturi și fiind la doar două mingi de victorie contra lui Daniil Medvedev.

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unui jucător de tenis, iar acesta are în orice moment un avantaj de două seturi, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul, cum s-a întâmplat în semifinala dintre Medvedev și Zverev.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pentru a doua oară prezent în semifinalele de la Australian Open, după ediția din 2020, Zverev a fost foarte aproape de a face marele pas spre ultimul act. Germanul a condus cu 2-0 la seturi și 6-5 în setul al treilea, fiind aproape de victorie la 5-4 în tiebreak-ul setului patru.

La 2-0 pentru Zverev la seturi toți cei care au mizat pe victoria germanului au primit biletul verde pe Betano prin oferta ”Avans de 2 seturi”.

Medvedev a rezistat presiunii și, cu un serviciu puternic, a reușit să echilibreze meciul, pentru a înclina decisiv balanța în setul cinci, cu două break-uri.

Astfel, pe Betano, la finalul întâlnirii nu au existat pierzători dintre cei care au mizat pe piața de pariere Câștigător, având biletele câștigătoare cei care au mizat pe succesul lui Medvedev, dar și cei care au pariat pe izbânda lui Zverev, jucător care a pierdut după ce a avut două seturi avans.

Daniil Medvedev va disputa a treia finală din carieră la Australian Open și a patra din carieră într-un turneu major. Rusul a pierdut la precedentele două apariții în ultimul act de la Melbourne.

Adversarul lui Medvedev va fi italianul Jannick Sinner, cel care l-a eliminat în semifinale pe liderul mondial Novak Djokovic, jucătorul care a câștigat de zece ori Australian Open în carieră.

Medvedev s-a impus în șase din cele nouă confruntări cu Sinner, dar italianul vine tare din urmă câștigând ultimele trei dueluri directe.

Oferta „Avans de 2 Seturi” se aplică pariurilor plasate înainte de meci doar pe piața de pariere Câștigător meci și este valabilă pentru pariurile cu o singură selecție și selecții multiple. În acest caz, dacă jucătorul pe care ai pariat conduce în orice moment cu două seturi, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!

 

 

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu