Mega derby in UCL: Ce pariezi la PSG – Real Madrid? Programul zilei si cotele!

Super confruntarea PSG – Real se joaca pe Parc des Princes de la ora clasica a Ligii Campioonilor, 21:45 si se vede in Romania pe Dolce Sport. Cele doua nu au ”directe” recente oficiale, ci doar 2 amicale, jucate in 2013 si 2014. Ambele au revenit madrilenilor.

Indiferent de rezultatul intalnirii, gigantii din Paris si Madrid sunt ca si calificati in primavara UCL. In grupa cu Malmo si Sahtior, trupe ce-si dusputa turul in Suedia, cele doua au deja punctaj maxim acumulat. Evident, cu 0 puncte, colegele de grupa mai lupta doar pentru a 3-a pozitie.

In extrem de echilibrata grupa B, una in care toate formatiile au cate 3 puncte castigate, se joaca Wolsburg – PSV si CSKA Moscova – Man. United. “Diavolii ”vor sa-si imbunatateasca statistica deplasarilor de Liga, acolo unde s-au recunoscut invinsi in 3 din ultimele 4 partide.

Cel mai dezechilibrat duel al etapei, confrom caselor de pariuri, se joaca la Madrid, intre Atletico si Astana. In celalalt meci al grupei C, Benfica, echipa cu 6 puncte din 6 posibile, joaca la Istanbul, cu Galatasaray.

Ne asteptam la meciuri spectaculoase in grupa D, acolo unde Juventus primeste vizita Borussiei M’gladbach, iar Manchester City pe a Sevillei.

Cotele meciurilor de miercuri: Pariaza la Netbet si intra in posesia celui mai mare BONUS din Romania: 450 ron!

ucl 20


 

 

 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu