MERCATO | Inter Milano l-a luat pe Giroud, desi il are pe Lukaku! Toate detaliile afacerii + cota uriasa la titlu pentru echipa lui Conte

In proportie de 99%, atacantul francez Olivier Giroud (33 de ani) o va parasi pe Chelsea in zilele urmatoare, pentru a semna cu Inter Milano, echipa care se bate pentru titlul din Italia! In acest moment, Juventus este liderul clasamentului. Giroud a ramas doar rezerva pe Stamford Bridge in ultimii doi ani si vine sa-i asigure „spatele” lui Romelu Lukaku.

Cotele partidei (Betfair)
Lecce – Inter Milano
9.00 5.50 1.30 (duminica)

E greu de crezut ca Antonio Conte va schimba sistemul la Inter, pentru a-i face loc lui Giroud in primul „11”, dar atacantul francez este vazut ca o rezerva foarte puternica pentru golgheterul Romelu Lukaku, autor a 14 goluri in acest sezon de Serie A. Cei doi atacanti cazuti in dizgratie in Premier League ar putea avea un parteneriat letal in Italia! Devansat de Abraham si Batshuayi la Chelsea, Giroud si-a fortat plecarea in Serie A, informeaza presa din Albion.

Giroud a fost cautat si de alte cluburi din Anglia

Printre cluburile care l-au dorit pe Giroud s-au numarat si prim-divizionarele engleze Aston Villa si Newcastle, dar francezul a dorit o mutare de anvergura, pentru a-si proteja pozitia in lotul nationalei, pentru Euro 2020. Si Newcastle a avut o tentativa de a-l imprumuta pe varful lui Chelsea, care a ascultat avertismentul selectionerului Didier Deschamps: „Olivier este un jucator vital pentru noi, dar, ca sa poata sa joace titular in nationala Frantei, are nevoie de meciuri in picioare la echipa de club!”.

Frank Lampard, managerul lui Chelsea, a discutat despre plecarea lui Giroud: „Am vorbit cu el. Daca Oli chiar vrea sa plece si clubul are de castigat de pe urma mutarii, atunci ne gandim ca acest lucru se va intampla. Dar toate aceste conditii trebuie sa fie indeplinite pentru realizarea transferului!”. Din cate se pare, Giroud s-ar fi inteles cu Inter pentru un contract pe doua sezoane si jumatate, iar italienii vor plati circa 8 milioane de euro catre Chelsea, pentru eliberarea atacantului. Revenim cu detalii!

Urmareste-ne si pe Facebook! 

La Betfair beneficiati de un bonus generos la inscrierea pe site, dar si de promotii profitabile, in fiecare saptamana! Spre exemplu, daca pariati 75 de RON de luni pana duminica, pe bilete combinate, lunea primiti un pariu gratuit in valoare de 25 de RON, de folosit fara restrictii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu