MERCATO | Juventus a intrat pe fir! CSKA Moscova nu vrea sa renunte la cel mai bun jucator rus

Rusia a debutat la CM 2018 cu o victorie impresionanta in fata Arabiei Saudite, scor 5-0, iar mijlocasul Aleksandr Golovin a iesit la rampa cu cateva faze spectaculoase. Golovin era urmarit de cluburi mari din Europa inca dinaintea turneului final, iar Juve e printre acestea.

Gianluca Di Marzio scrie ca CSKA Moscova, clubul lui Golovin, ar fi refuzat o oferta de circa 17 milioane de euro facuta de torinezi pentru fotbalistul rus. Afacerea ar fi dus suma pana la 20 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri de performanta, dar CSKA nu vrea sa se desparta de Golovin pentru mai putin de 25 de milioane de euro – suma de baza.

Golovin este anuntat titular in partida pe care Rusia o va juca impotriva Egiptului, in etapa a doua a grupelor de la CM 2018. Golovin are cota 4.00 sa fie golgheterul Rusiei la finalul competitiei, dar Cheryshev (2.00) si Dzyuba (4.00) par favoriti. Rusia are si cota 2.10 sa fie eliminata in faza saisprezecimilor de finala, adica imediat dupa iesirea din grupe.

eFortuna, casa de pariuri online numarul 1 in Europa Centrala si de Est, are cea mai buna oferta de “bun-venit” pentru noii clienti. Numar de goluri la fotbal? Pariuri detaliate la tenis? Gasiti totul pe noul site al agentiei, unde sunt numeroase pariuri special si promotii. In plus, eFortuna ofera bonusuri atat la pariurile sportive, cat si la casino. Deschide un cont cu un simplu click si intrati in lumea pariurilor profesioniste, pe platforma online de la eFortuna!

URMARESTE EMISIUNILE PARIURI1x2:

Luni – vineri, ora 24:00, B1 TV – UN PONT PE ZI cu Dan Bara si Sabin Pirvan

Luni si vineri, ora 23:00, Look TV – FACI PARIU cu Doru Craciun[/alert

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu