Mergea si Tecau, la un pas de medalii: Dupa Melo/Soares, romanii vor da piept cu dublul american Johnson/Sock

Dublul format din Mergea si Tecau este pe cale sa faca istorie la Rio. Cei doi s-au calificat astazi dimineata in semifinalele probei de dublu, dupa un succes cu greutate. Florin si Horia i-au scos din competitie pe favoritii gazdelor, Melo si Soares, dublul cap de serie numarul 3 al intrecerii. Dupa aproape doua ore de joc, romanii s-au impus cu 2-1 la seturi, cu un superb 6-2 in decisiv.

Foto: www.atpworldtour.com

Contra americanilor, pentru aur!

Teoretic, in semifinale, Mergea si Tecau vor intalni cei mai abordabili adversari ramasi in turneu. Fara a fi capi de serie la Rio, americanii Johnson si Sock nu au decat 5 meciuri jucate impreuna in ultimii 2 ani, 3 chiar la Olimpiada. Cu toate acestea sa retinem ca ambii sunt jucatori foarte buni de dublu. Jack Sock (23 de ani) este in acest moment al 19 jucator in ierarhiei ATP de dublu, dupa ce in 2015 a urcat pana pe locul 5. In 2014, alaturi de canadianul Pospisil, Sock a castigat Wimbledonul, dupa o finala de poveste cu fratii Bryan.

Steve Johnson este usor mai experimentat, la cei 26 de ani ai sai. Totusi, nu se mandreste cu performante deosebite la dublu, unde a bifat doar un singur titlu in intreaga cariera. De altfel,  Johnson ocupa doar locul 43 in ierarhia ATP a probei.

18 meciuri au disputate impreuna in 2016, Mergea si Tecau. Au pierdut doar doua dintre acestea!

Vesti bune din partea bookmakerilor!

In disputa programata diseara, incepand cu ora 20:00, perechea noastra este cotata cu prima sansa la victorie! 1.69 este la NetBet cotatia pe care se poate paria ca Tecau si Mergea vor accede in finala de la Rio! La o cota de 2.94 se poate paria pe sec 2-0 la seturi in favoarea romanilor, cota 4.14 fiind oferita scorului exact de 2-1 la seturi pentru Horia si Florin.

1.69 este la NetBet cota propusa de NetBet pariului Mergea/Tecau castiga disputa cu americanii  Johnson/Sock

INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu