Messi suspendat | Fanii lui PSG, proteste și la locuința lui Neymar »» Vezi video & cote pentru posibile transferuri!

Scene șocante la Paris! Ultrași furioși ai campioanei Franței s-au prezentat la casa lui Neymar și au cerut plecarea sa de la club. La PSG este o stare de dezordine totală după rapoartele incendiare care susțin că Lionel Messi va părăsi clubul la sfârșitul sezonului, în urma călătorie în Arabia Saudită fără permisiunea antrenorului Christophe Galtier.

Messi suspendat, Neymar contestat

Starul argentinian în vârstă de 35 de ani a fost suspendat timp de două săptămâni de club, după călătoria sa neautorizată în Arabia Saudită, la doar câteva ore după ce PSG a fost învinsă de Lorient.

Drama din afara terenului s-a accentuat pentru Neymar, care a fost supus unor abuzuri groaznice de suporterii PSG care s-au prezentat la casa sa din Paris, miercuri.

Un videoclip arată sute de fani PSG în fața casei superstarului, scandând: „Neymar, pleacă! Neymar, pleacă!”.

Pentru ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Ba mai mult, au existat și scene furioase la sediul clubului, unde suporterii și-au îndreptat atacurile și împotriva lui Messi. Grupurile de fani au scandat împotriva argentinanului.

Neymar către Manchester United, Newcastle sau Barcelona?

Venit la Paris din 2017 de la Barcelona, brazilianul a fost subiectul unor intense speculații de transfer. În prezent, este dificil de spus unde va juca Neymar în sezonul următor, deoarece nu a fost făcut niciun anunț oficial cu privire la transferul său. Cu toate acestea, sunt zvonuri și speculații în presa internațională despre o mutare în Premier League, la Manchester United sau Newcastle United. O alta destinație pentru starul brazilian ar fi din nou Barcelona.

Messi la Barcelona sau în Arabia Saudită?

Messi a fost suspendat și amendat de club după ce a făcut o călătorie în Arabia Saudită fără permisiunea antrenorului Christophe Galtier. O plecare în vară pare să fie iminentă, mai ales că șefii clubului parizian nu vor să-i prelungească contractul. Bookmakerii au reacționat și oferă ca principale variante o întoarcere la Barcelona sau un transfer la o echipă din Arabia Saudită.

Unde crezi că va juca Messi în sezonul următor? Pariază la Betfair! Înregistrează-te acum folosind acest link și primești bonus până la 550 RON!

Lionel Messi să semneze înainte de 4 septembrie 2023 cu:
Barcelona   cota 2.00
Orice echipă din Pro League Arabia Saudită   cota 2.25
A nu semna sau încheia un contract cu orice alt club   cota 4.50
Inter Miami   cota 10.00
Manchester City   cota 17.00

Deschide cont și pariază!


  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZSKW11. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Depune si pariază minim 50 RON pe un pariu pe Sportsbook la o cotă de min 1.60 (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6)
  • După ce pariul eligibil a fost soluționat, primești un bonus de 50 RON!
  • Repetă acești pași în următoarele 10 săptămâni și primești în total 550 RON BONUS!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu