Miami este urmatoarea destinatie a Simonei Halep | Intra sa vezi care sunt cotele pentru castigarea titlului!

simona halep

Simona Halep a ratat calificarea in finala de la Indian Wells, insa la Miami are o noua sansa sa cucereasca al 2-lea titlu din acest sezon. Competitia din Statele Unite va incepe in mod oficial miercuri, 20 martie. 


Cap de serie numarul 1

Postura de lider al clasamentului WTA ii ofera Simonei sansa de a avea prima sansa la majoritatea turneelor pe care le disputa, dar si un parcurs mult mai lejer pana in fazele superioare.

In prima runda, Simona va avea tur liber, pentru ca in cea secunda sa intalnesca invingatoarea duelului dintre Veronica Cepede Royg (78 WTA) si o sportiva venita din calificari. Turul 3 ar putea aduce un duel cu Agnieszka Radwanska (32 WTA), in timp ce in sferturile de finala ar putea sa o intalneasca pe Sorana Cirstea.

7,50 este cota oferita de Unibet pentru ca Halep sa castige turneul de la Miami


Partidele de la Miami se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Adversare de top pentru Begu si Buzarnescu

Irina Begu va juca in prima runda de la Miami cu o sportiva venita din calificari, iar daca va reusi sa obtina calificarea, in runda secunda o va infrunta pe Coco Vandeweghe, cap de serie numarul 16.

Colega de tablou, Mihaela Buzarnescu (39 WTA) o intalneste pe Kirsten Flipkens (71 WTA) in prima runda a competitiei din SUA, iar in cazul unul succes, pe „Miki” o asteapta un duel cu Johanna Konta, cap de serie numarul 11.

Sorana Cirstea nu va juca in primul tur, aceasta fiind cap de serie numarul 32. In runda secunda, reprezentanta noastra o va intalni pe castigatoarea partidei dintre Su-Wei Hsieh si o sportiva venita din calificari, iar turul 3 ii poate aduce un duel cu numarul 5 mondial, Karolina Pliskova.

Turneul de la Miami este de categorie Premier Mandatory si este dotat cu premii in valoare de 7,972,535 $.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu