Romania va fi reprezentata la Miami de 5 jucatoare. Intra sa vezi cu cine vor juca Halep si celelalte „tricolore”!

In cursul serii precedente a avut loc tragerea la sorti a tabloului principal de la Miami, unde Romania va fi reprezentata de 5 jucatoare


Adversarele jucatoarelor din Romania

Simona Halep, cotata cu prima sansa in vederea obtinerii victoriei finale la Miami este calificata direct in turul secund, unde o va intalni fie pe jucatoarea din Paraguya Veronica Cepede, fie pe o jucatoare venita din calificari. De asemenea, mentionam faptul ca in tururile urmatoare romanca le-ar putea rand pe rand pe Radwanska, Sevastova, Keys, Pliskova, Muguruza si, in vine, Wozniacki (desigur, daca acestea isi vor respecta „blazonul” de favorite).

In alta ordine de idei, subliniem faptul ca in editia precedenta a turneului din Statele Unite ale Americii a fost eliminata inca din sferturile de finala de catre britanica Jo Konta, iar cea mai buna performanta obtinuta de constanteanca a fost atingerea semifinalelor in 2015, atunci cand a pierdut cu Serena Williams.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


La fel ca si Simona, Sorana Cirstea este si ea direct calificata in turul secund gratie pozitiei din clasamentul WTA. Jucatoarea din Targoviste o va intalni in turul secund fie pe jucatoarea din Taiwan Su-Wei Hsieh, fie pe o jucatoarea din calificari. In conitnuare, Irina Begu va intalni o jucatoarea din calificari, iar Mihaela Buzarnescu va da pipet cu belgianca Kirsten Flipkens.

In final, amintim faptul ca pe langa cele 4 romance ce se afla deja pe tabloul principal, Romania ar mai putea fi reprezentata si e catre Monica Niculescu, ce se afla pe tabloul calificarilor, unde va da piept in cursul acestei zile cu germanca Antonia Lottner.


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu