Middlesbrough – Burnley | In 6 din ultimele 7 partide directe s-au marcat cel mult doua goluri!

middlesbrough burnley

Premier League, etapa a 32-a. Middlesbrough (locul 19, golaveraj 22-37) isi joaca ultima sansa de salvare pe teren propriu, cu Burnley (locul 14, golaveraj 32-44), dar echipa lui Woodgate nu a mai castigat un meci de multe saptamani! Este duelul nou-promovatelor.

Cotele partidei (sambata, 17:00)
Middlesbrough – Burnley
2.50 3.20 3.20
Pariati online pentru a incasa BONUSUL!
Avantajul pe care il are 888Sport este platforma prietenoasa cu sistemul userilor, care se incarca rapid. Serviciile bancare sunt ireprosabile si exista suport pe chat live non-stop. Depunerile sunt procesate instant, in timp ce retragerile dureaza cateva zile, in functie de metoda aleasa. 888Sport vine cu o gama variata de pariuri pe totaluri goluri/puncte la fotbal, baschet, tenis si handbal. Intrati acum pentru a profita si de bonusul live de la casino!

Meci decisiv, defensive atente

Se intalnesc doua dintre echipele cu cele mai slabe atacuri din Premier League. Middlesbrough s-a bazat mult pe Negredo in acest sezon, dar spaniolul are doar 6 goluri la activ, iar restul liniei ofensive nu pare la un nivel ridicat. Burnley e de obicei inofensiva in deplasari si si-a asigurat in mare parte supravietuirea, asa ca Boro e invitata sa lupte pentru 3 puncte vitale. Fiind un meci decisiv, e greu de crezut ca vom vedea spectacol mult aici, mai ales avand in vedere specificul celor doua formatii. Nu sunt probleme de lot majore in nicio tabara.

Burnley nu ia puncte in deplasari

Burnley e o echipa care nu prea ia puncte in deplasari: are 15 meciuri consecutive fara victorie pe teren strain, in vreme ce Middlesbrough are 13 etape consecutive fara victorie. In 6 din ultimele 7 meciuri directe s-au marcat cel mult doua goluri, iar in ultimele trei meciuri ale lui Burnley nu am vazut mult spectacol. Asta ne indeamna sa mizam din nou pe un meci inchis, decis la limita de sclipirea unui jucator!

In tur a fost 1-0 pentru Burnley

Si meciurile directe spun o poveste similara. S-au marcat trei goluri doar in unul din ultimele 7 dueluri, iar in rest scorul favorit este 1-0. In ultimele 6 dueluri am vazut doua victorii pentru Burnley, trei pentru Boro si o remiza, 1-1. Etapa trecuta alb-rosii au pierdut la Hull (2-4) dupa ce au condus, in vreme ce Burnley a izbutit un succes urias pe teren propriu, 1-0 cu Stoke. Forma de moment e destul de slaba in ambele tabere, dar ne asteptam ca Middlesbrough sa castige la limita partida.

ECHIPELE PROBABILE
Burnley: Heaton – Lowton, Keane, Mee, Ward – Boyd, Hendrick, Barton, Defour – Vokes, Gray
Middlesbrough: Valdes – Barragan, Bernardo, Gibson, Downing – Traore, Clayton, De Roon, Ramirez – Negredo, Gestede

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu