Mihaela Buzarnescu merge mai departe! Romanca va juca in semifinala la San Jose!

mihaela buzarnescu

In ciuda unor emotii in setul secund al meciului cu Ajla Tomljanovic, Mihaela Buzarnescu si-a asigurat calificarea in penultimul act al turneului de la San Jose.


Mihaela Buzarnescu – Ajla Tomljanovic 6-1 7-6

Mihael Buzarnescu a inceput perfect meciul din sferturi, conducand la zero dupa primele cinci game-uri ale partidei. Adversara sa a castigat un game, dar nu a putut intarzia mai mult finalul setului, castigat de romanca.

Setul secund a fost mult mai disputat. Sportiva din Romania a fost din nou prima care a reusit un break, dar australianca a raspuns, castigand patru game-uri consecutive. Tomljanovic a avut sansa de a servi pentru a forta intrarea in decisiv. Totusi, dupa ce a salvat doua mingi de set pentru adversara, Buzarnescu a reusit sa faca break-ul. Miki a castigat si in game-urile urmatoare, ajungand in postura de a servi pentru castigarea partidei. Tomljanovic a salvat trei mingi de meci, dar romanca si-a pastrat cumpatul si, ajutata de serviciile bune, a reusit sa se impuna si in al doilea set, 7-5.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Mihaela Buzarnescu joaca in semifinale la al doilea turneu consecutiv

Romanca a jucat si in penultimul act al turneului de la Bucuresti inainte acestui turneu. Aceasta noua calificare in semifinale o ajuta sa adune mai multe puncte in clasamentul WTA, dar nu asigura castigarea vreunei pozitii. Castigarea turneului i-ar putea insa aduce o prima clasare in primele 20 de jucatoare ale lumii.

In semifinala, Buzarnescu va intalni castigatoarea partidei dintre Johanna Konta si Elise Mertens. Britanica este favorita confruntarii, cu o cota de 1.50 la Unibet. Un pariu pe victoria lui Mertens este rasplatit cu o cota de 2.60.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu