Mihaela Buzarnescu rateaza finala la Bucuresti!

mihaela buzarnescu

Petra Martic s-a calificat in ultimul act al turneului de simplu dupa ce a trecut in doua seturi de Mihaela Buzarnescu. Romanca pastreaza sanse de a incheia cu un trofeu castigat la turneul din capitala.


Petra Martic a eliminat-o pe Mihaela Buzarnescu

Petra Martic nu mai castigase partide consecutive din martie, dar a reusit sa isi ridice nivelul de joc saptamana aceasta. Sportiva croata a rezistat jocului agresiv practicat de Buzarnescu, castigand cu 6-4, 6-4 dupa o ora si 45 de minute de joc.

Dupa ce nu pierduse vreun set saptamana aceasta, romanca nu a reusit sa faca fata in partida de azi. Rezultatul inseamna ca trofeul va fi castigat de o jucatoare din afara Romaniei. Simona Halep si Irina Begu castigasera trei din ultimele patru editii ale competitiei.

In ultimul act, Petra Martic o va intalni pe Anastasija Sevastova. Letona a beneficiat de abandonul Polonei Hercog. Sevastova castigase primul set cu 6-1 in momentul in care adversara ei a decis sa se retraga.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Buzarnescu si Olaru in semifinale la dublu

Mihaela Buzarnescu ramane in cursa pentru unul dintre trofeele turneului de la Bucuresti. Pe tabloul de dublu, alaturi de Raluca Olaru, le va infrunta in penultimul act pe Danka Kovinic si Maryna Zanevska. Cu o cota de 1.45, romancele sunt favorite la accederea in finala.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu