Mijloc de saptamana cu mult fotbal: Cele mai bune pariuri le ai in emisiunea UN PONT PE ZI!

Urmariţi seara de seara, de luni pînă vineri, de la ora 00:00, emisiunea de pariuri sportive “Un Pont pe Zi”, moderată de Dan Bara şi Sabin Pirvan, live pe B1 TV! 

In aceste ultime zile ramase pana la Craciun, in Europa avem programate o multime de partide de fotbal. Fie ca vorbim de etape intermediare, asa cum se intampla in Franta, Italia, Germania sau Belgia, fie ca avem meciuri de cupa, precum in Spania, dar si Romania, un lucru este cert: oferta tine cu noi!  Dan, Sabin si redactia www.pariuri1x2.ro vor fi, ca de obicei, la post, pregatiti sa va ofere, in emisiunea UN PONT PE ZI de diseara, acele sugestii care va ghideaza spre profit!

Pe lângă pronosticurile redacției www.pariuri1x2.ro pentru toate duelurile de top ale zilei, din emisiune nu vor lipsi ponturile telespectatorilor, publicate pe pagina https://www.facebook.com/UPZPariuri1x2/ , informațiile de ultimă oră sau cele mai mari cote ale zilei de marti. 

Este clar! Ne vedem și auzim diseară, de la ora 00:00, Live pe B1, la ”Un Pont pe Zi”, cea mai bună emisiune de pariuri sportive din România!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu