Mircea Lucescu aproape de un supertransfer: Vezi pe cine a pus ochii o mare forta a Europei!

Mircea Lucescu aproape de un supertransfer: Vezi pe cine vrea sa transfere de la Sahtior, o mare forta a Europei!

Mircea Lucescu ne-a obisnuit sa aduca tinere sperante de prin Brazila si sa-i faca jucatori mari la Sahtior. Asa s-a intamplat cu Willian, Fernandinho sau Douglas Costa, jucatori care au venit pe bani putini in Ucraina, dar care datorita imensului talent pe care-l aveau coroborat cu dibacia de maestru a lui Nea Mircea Lucescu, au ajuns sa plece la echipe mari din Europa pe foarte, foarte multi bani.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Screenshot_1Asa se pare ca se va intampla si in aceasta iarna deoarece, Jose Mourinho cauta solutii pentru a scoate echipa din criza si a pus ochii pe un jucător de la Șahtior. Presa britanica scrie că Chelsea pregateste o oferta pentru Alex Teixeira, fotbalist care ar putea ajunge la Londra, inca din ianuarie. Teixeira, are 16 goluri in 11 meciuri in acest sezon si poate evolua in orice zona la mijlocul terenului. Brazilianul joaca la Sahtior din 2009 si a costat 6 milioane de euro, cand a fost adus de la Vasco da Gama.

„Stiu ca am o oferta. E frumos sa aud ca ma vrea Chelsea. Ar fi senzational daca acest transfer s-ar putea face in ianuarie”, a spus Alex Teixeira in presa ucraineana.


Deportivo, din 2009 fara victorie in fata lui Atletico: Pariurile noastre!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu