Mirel Rădoi promite un nou „dream-team” la „Under 21” »» Convenție între Rădoi și „Guriță” »» Lotul convocat de selecționerul U21 pentru startul preliminariilor EURO 2021!

Selcționerul repezentativei „under 21” a României promite un nou „dream team” la startul campaniei de calificare pentru EURO 2021.
După ce mai mulți jucători care au făcut parte din lotul naționalei de tineret care a prins „careul de ași” la turneul final care a avut loc în vara acestui an în Italia și San Marino au făcut pasul spre prima reprezentativă, Mirel Rădoi promite că va reuși să găsească jucătorii care treptat să intre în angrenajul selecționatei Under 21 și să-i facă uitați pe Andrei Radu, Ianis Hagi, Răzvan Marin sau George Pușcaș care au făcut pasul la prima reprezentativă a României și care joi vor înfrunta Spania pe „Național Arena”.

                         


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Rădoi a dezvăluit că reușit să-l convingă pe Cosmin Contra să-i lase doi jucători la „tineret”, pe Florinel Coman și Tudor Băluță pentru meciul cu Danemarca de marți, 10 septembrie de la Aalborg, meci care va consemna debutul naționalei U21 în preliminariile pentru calificarea la EURO 2021.

Campania care va începe în luna septembrie a acestui an se va încheia în octombrie 2020, pe teren propriu, contra Maltei. Începând cu EURO 2021, la turneul final vor participa 16 echipe. Pe lângă cele două formații gazdă, Ungaria și Slovenia, se vor califica direct cele 9 câștigătoare ale grupelor și cel mai bun loc doi. Celelalte 8 formații clasate pe locul secund vor disputa între ele un baraj în dublă manșă pentru celelalte 4 locuri disponibile.

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru startul preliminariilor:
Portari: Marian Aioani (Chindia Târgovişte), Ionuţ Rus (Oltul Turris Turnu Măgurele); Cosmin Dur-Bozoancă (Universitatea Cluj)
Fundaşi: Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Ricardo Grigore (FC Dinamo), Alexandru Paşcanu (CFR Cluj), Constantin Dima (Astra Giurgiu), Radu Boboc (FC Viitorul), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaş);
Mijlocaşi: Tudor Băluţă (Brighton/Anglia), Răzvan Oaidă (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş), Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Nicolae Carnat (Sepsi OSK), Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia), Mihai Neicuţescu (FC Dinamo), Florinel Coman (FCSB);
Atacanţi: Adrian Petre (Esjberg/Danemarca), Denis Drăguş (Standard Liege/Belgia), George Ganea (FC Viitorul).

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu