Mita de 100 milioane de dolari la FIFA, FBI s-a implicat!

FBI investigheaza rolul pe care l-a avut presedintele suspendat al FIFA, Sepp Blatter, in scandalul de mita, unde se vorbeste de sume fabuloase, pana la 100 de milioane de dolari.

sursa foto: bbc.com

_87044925_joaohavelange

Compania ISL, care se ocupa cu marketingul, a platit aproximativ 100 de milioane de dolari unor oficiali din fotbal, printre care se numara si cei ai FIFA, Joao Havelange si fostul presedinte executiv, Ricardo Teixeira. In schimb, ISL a primit drepturile de televizare si comercializare in anii 90′.  Blatter a negat faptul ca stie despre asa ceva, dar i-a permis lui Ricardo Teixeira sa voteze pentru Cupa Mondiala din 2018 si 2022.

In 2010, Blatter a fost surprins ca autoritatile elvetieni au spus despre Havelgange s Teixeira ca au primit mita din parte ISL. In 2013, acelasi Blatter a spus ca a fost gasit nevinovat intr-un demers al Comisiei de Etica din cadrul FIFA, In varsta de 79 de ani, Sepp Blatter executa o suspendare de 90 de zile de la conducerea forului international, in urma deciziei pe care a luat-o Comisia de Etica.

Conform presei britanice, investigatia este in faza preliminara, urmand ca la inceputul anului viitor sa se afle mai multe detalii cu privire la mita din FIFA, care se pare ca a pus stapanire pe tot ceea ce inseamna fotbal.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu