Mizand (si) pe pronosticurile din emisiunea UN PONT PE ZI a castigat peste 3000 de lei >> Vezi aici biletul!

bani

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment

Share and Like

Zi de zi, tipsterii din intreaga tara ne trimit o multime de bilete formidabile, cu castiguri pe masura. Ne bucuram sa vedem ca multe dintre acestea contin si pariuri propuse de redactorii www.pariuri1x2.ro, pe site, sau in emisiunea UN PONT PE ZI, prezentata de Dan Bara si Sabin Pirvan si difuzata de luni pana vineri, de la ora 24:00, Live pe B1 TV. 

Inca o zi, inca un castigator

In ciuda unei oferte destul de neatractive, un astfel de combo ne-a parvenit si astazi. Combinand cateva dintre pronosticurile oferite luni noapte, in emisiunea UN PONT PE ZI, cu o serie de idei proprii, tipsterul in cauza a castigat nu mai putin de 3048 lei. Castigul sau putea fi mai mare, daca nu ar fi primit cota 1 pe varianta ambele marcheaza, in amicalul Wolfsburg – Erzg.Aue. In oferta nu se mentionase faptul ca partida va dura doar 45 de minute. Daca si pariul respectiv ar fi fost “verde”, cei 100 de lei investiti de tipster pe biletul cu 8 evenimente selectate, s-ar fi transformat intr-un castig de aproape 5000 de lei!

bun1

Biletul achitat:

bun2

Bonus exclusiv de 250 RON la Unibet

Pariaza la Unibet prin Pariuri1x2 si primesti banii inapoi la primul pariu pana la 250 RON. Cel mai usor de eliberat bonus din Romania cu doar 3x rulaj

Lasa un comentariu