A mizat pe trei bilete IDENTICE pentru un castig FABULOS de peste 100.000 LEI! Vezi aici ce meciuri a ales inspiratul parior

Castigatorul week-end-ului in Romania vine din Calafat, jud. Dolj. Avand inspiratia de a miza pe trei bilete cu structura identica, cate 20 lei, respectiv 20 lei si 10 lei, norocosul parior s-a imbogatit cu aproape 110.000 lei, ”bifand” inclusiv cote de 5.60!


Serie A, Liga 1 si La Liga, principalele surse de inspiratie

Multe bilete castigatoare sunt ”atacate” de scuza ”norocului incepatorului”, insa, analizand seria de evenimente si cotele pe care a mizat norocosul castigator, putem observa cu siguranta ca acesta a analizat amanuntit fiecare meci inainte de a-l plasa pe bilet. Daca a merge pe mana favoritelor precum FCSB, CFR Cluj, Fiorentina sau Valencia nu impresioneaza la prima vedere, biletul continuaprin a afisa cote castigatoare uriase, continuand cu victoriile celor de la Manchester United si Atletico Madrid. Cu toate acestea, cele mai impresionante meciuri ”inverzite” vin din Serie A. Intuind deznodamantul derby-ului dintre AS Roma si AC Milan (0-2) la o cota de 4.15, pariorul a ales sa mearga si pe mana nou-promovatei Hellas Verona (2-1) in disputa contra celor de la FC Torino, bifand o cota senzationala: 5.60!

Daca asupra acestor bilete castigatoare a intervenit norocul, sau poate ca fericitul castigator ar fi avut sansa de a beneficia un castig de aproape 6 ori mai mare decat acesta, ramane doar un mister. Imprejurarile au facut ca cea mai mare cota de pe bilet, corespunzatoare victoriei Atalantei pe terenul lui Juventus la o valoare de 5.94 sa fie returnata la o cota de 1.00, din pricina amanarii jocului din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Asadar, imbinand analiza amanuntita cu inspiratia si cu o mica doza de noroc, fericitul parior este mai bogat cu aproximativ 110.000 lei. Felicitari castigatorului!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu