Mladenovic – Halep, astazi, de la ora 18:00: 2-0 pentru franţuzoiacă în „directe”!

In faza secunda a turneului de la Cincinnati, Simona Halep va evolua astazi impotriva jucatoarei de origine franceza, Kristina Mladenovic, locul 40 WTA.

In faza inaugurala a intrecerii, Mladenovic a trecut de Daniela Hantuchova in doua seturi (6-2, 6-2), intr-o partida ce a durat doar 56 de minute.

In cele doua intalniri directe frantuzoaica Mladenovic, 22 de ani, s-a impus de fiecare data. Cel mai recent a facut-o anul acesta, pe iarba de la Birmingham, cand a revenit dupa ce a pierdut primul set (2-6, 6-0, 7-6).

Simona a intrat direct in turul al doilea, fiind cap de serie numarul 3. Astfel a beneficiat de doua zile de pauza dupa finala de la Toronto. Anul trecut a ajuns pana in sferturi de finala unde a fost eliminata de Sharapova.

Partida Mladenovic – Halep, din turul al doilea al turneului de la Cincinnati, competitie cu premii de 2,7 milioane de dolari, va avea loc astazi de la ora 18 si va fi transmisa de DolceSport 2.

Ponturile noastre pentru disputa Mladenovic – Halep:

Peste 20.5 gameuri (1.70)
Mladenovic cu +4.5 gameuri (1.50)


Astazi joaca si Begu!

In aceeasi faza a competitiei, tot astazi o vom putea vedea la treaba si pe Irina Camelia Begu. Pentru un loc in faza urmatoare, Begu va lupta cu Anna Karolina Schmiedlova. Desi venita din calificari, slovaca, locul 41 WTA, a reusit o importanta supriza in turul 1, trecand de mult mai galonata A. Radwanska.  Begu, a 27-a jucatoare a lumii, s-a impus, scor 6-4, 6-4, in faza fratuzoaicei Alize Corne.

Este a treia disputa dintre Begu si Schmiedlova. Slovaca are 2 victorii contabilizate, ultima anul acesta, la Rio. Succesul jucatoarei noastre a venit anul trecut, la Bogota.
Partida dintre Begu si Schmiedlova se joaca in aceasta seara, de la ora 21:00.

(Freddy. K)



Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu