MLS, capat de drum pentru cvintuplul Balon de Aur al Realului? COTA este de 9.00!

Cristiano Ronaldo este in culmea fericirii. Proaspat anuntat drept castigator al “Balonului de Aur” in acest an, starul portughez nu ar spune “nu” unei eventuale “retrageri” in MLS pana la startul sezonului viitor.


Profitam de o cota URIASA cu “Pariuri de la utilizatori”

Dupa cum bine stiti, agentia de pariuri-online Winmasters a lansat promotia “Pariuri de la utilizatori”, prin intermediul careia orice utilizator Winmasters poate propune absolut orice scenariu, indiferent de sansele acestuia de reusita, returnandu-i-se, in schimb, o cota pe masura. Dupa o sumedenie de alte sugestii oferite de catre redactia noastra, e timpul sa ridicam stacheta. De aceasta data, in atentia noastra se afla proaspatul castigator al “Balonului de Aur”, Cristiano Ronaldo!

Astfel, cine crede ca cvintuplul detinator al “Balonului de Aur”, Cristiano Ronaldo, va pune punct aventurii sale in Spania pentru un transfer fastuos in MLS (prima liga de fotbal din Statele Unite) poate beneficia de o cota imensa: 9.00! Chiar daca bookmakerii nu ofera foarte multa incredere acestui scenariu, nu putem sa nu remarcam semnele clare care duc la dezbinarea Realului. Zidane nu mai poate tine vestiarul in frau, echipa are sanse infime de a-i mai lua fata marii rivale Barcelona in campionat si, in cazul unei eliminari premature din Liga, sunt putine motive sa credem ca Ronaldo va opta pentru o prelungire a contractului sau pe “Bernabeu”, in conditiile in care acesta a doborat toate recordurile posibile in tricoul madrilen.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu