Mohamed Salah, cu gandul la trofeul UEFA Champions League: “Nu ma intereseaza Gheata de Aur!”

Salah, 75 de goluri marcate, in 114 meciuri pentru Liverpool

Unul dintre candidatii certi la Balonul de Aur si poate cel mai in forma jucator din lume la ora actuala, jucatorul lui Liverpool, Mohamed Salah (25 ani) si-a declarat interesul major pentru obtinerea trofeului din cadrul celei mai importante competitii intercluburi, UEFA Champions League.


Revelatia de pe “Anfield”

Adus in vara trecuta de la AS Roma in schimbul sumei de 42 de milioane de euro, Mohamed Salah este, fara indoiala, omul momentului in fotbalul mondial. Detinator al unei statistici de-a dreptul uluitoare in tricoul lui Liverpool, egipteanul a inscris nu mai putin de 40 de goluri in toate competitiile in 45 de aparitii pentru clubul englez, reusind si 11 assist-uri in tot acest timp.

80 de milioane de euro este cota de piata a lui Mohamed Salah, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;

Astfel, aflandu-se in topul listei candidatilor pentru Gheata de Aur, atacantul “cormoranilor” a declarat faptul ca nu se gandeste niciun moment la acest trofeu, preferand sa se concentreze pe realizarile de grup, impreuna cu colegii sai de la Liverpool: “Sa marchez meci de meci este, bineinteles, un sentiment extraordinar, dar, in cele din urma, sunt fericit pentru ca imi pot ajuta echipa. Daca as alege intre a castiga UEFA Champions League si Gheata de Aur, fara indoiala ca as alege trofeul UEFA Champions League. Castigarea acestei competitii reprezinta o realizare uriasa pentru noi toti, nu ma intereseaza altceva.”

3.30 este cota oferita de Unibet pentru ca Liverpool sa cucereasca trofeul UEFA Champions League in acest sezon.


Topul clasamentului candidatilor pentru Gheata de Aur:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu