Moldovenii s-au luptat de la egal la egal cu Legia Varșovia 85 de minute în Turcia!

Moldovenii s-au luptat de la egal la egal cu Legia Varșovia 85 de minute în Turcia. FC Botoşani a cedat amicalul susținut în Antalya cu Legia Varşovia, liderul primei ligi din Polonia cu scorul de 2-1 (0-0).


Urmareste pagina noastra de Facebook! 


La fel ca și în primul test din Turcia pe care moldovenii l-au câștigat cu scorul de 2-1 contra ungurilor de la FC Paksi, duel în care Marko Dugandzic a marcat ambele goluri, atacantul crot adus în această iarnă de la Osijek, a semnat singura reușită a echipei clasate pe locul 7 în Liga 1.

După ce Jose Kante a deschis scorul pentru polonezi în minutul 55, Marko Dugandzic a restabilit egalitate în minutul 68 fructificând un penalty. Din păcate pentru ei, moldovenii aveau să cedeze pe final duelul, același Jose Kante punctând în minutul 86 pentru 2-1, stabilind totodată și scorul final al confruntării.

În acest duel Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoşani a mizat din primul minut pe formula Hankic- Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu- J. Rodriguez, Cascini – Târşa, Askovski, Ofosu – Dugandzic.

Următorul meci de verificare al moldovenilor pe pământ turcesc va avea loc pe 18 ianuarie, contra echipei bulgare PFK Beroe Stara Zagora.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


FC Botoșani se află după 22 de runde scurse din acest sezon competițional pe locul 7 cu 33 de puncte, la două puncte de Viitorul Constanța, formația aflată pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

2.25 este la pariuri cota pentru ca FC Botoșani să se claseze pe unul din primele 6 locuri la sfârșitul sezonului regular!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

 

 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu