Mondial de handbal masculin: Semifinalele se joaca pe Pariori1x2

Polonia Mondialul de handbalMondialul de handbal masculin isi va decide astazi finalistele. In careul de asi s-au calificat Polonia, Qatar, Spania si Franta.
„Lesii” vor evolua impotriva nationalei gazda. Partida a fost analizata de specialistul nostru pe handbal, Csaba Zsolt.
Polonia – Qatar
2.35 8.50 1.90Echipa pregatita de Michael Biegler s-a calificat in semifinla, dupa ce in sferturi a trecut de Croatia. Pentru aceasta generatie,  CM 2015 reprezinta probabil ultima competitie majora in care pot atinge o mare performanta. In 2007 Polonia a obtinut argintul, dar in acest an, ataca finala. Sansele de se califica in detrimentul Qatar-ului sunt destul de mari, mai ales daca ne raportam la evolutia jucatorilor din ultimele doua partide. Bartosz Jurecki si Michal Jurecki sunt cei mai buni marcatori al echipei, si impreuna cu Bielecki pot accede in ultimul act!Qatar a cheltuit foarte multi bani pe jucatorii naturalizati si a fost nevoita sa puna la bataie sume importante si pentru a putea organiza cest turneul final. Efortul depus a fost rasplatit acum doua zile, in semifinala contra Germaniei. Qatar a reusit sa castige, insa o contributie majora si-au adus-o arbitrii. Si nu vorbim doar de 2-3 greseli!  Suporterii n-au fost alaturi de echipa, dar suntem in anul 2015…Inclusiv acestia pot fi „achizitionati” !

Cu siguranta ca vom avea parte de o partida interesanta si stransa. Qatar are prima sansa, dar de data aceasta, meciul se va juca doar pe teren!
Pronostic: Polonia @ 2.35
Propunere: Spania – Franta : 2 @ 1.6
(Csaba Zsolt)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu