Mondialul de handbal masculin: 2 analize, 4 ponturi!

Handbal masculinMondialul de handbal masculin a debutat ieri in Qatar. In primul meci, nationala tarii organizatoare a trecut fara emotii de Brazilia, scor 28-23. Succesul clar al Qatar-ului a fost anticipat de specialistul nostru pe handbal, Csaba Zsolt. Astazi, Zsolt revine cu alte 4 pronosticuri.

Mondialul de handbal masculin, Qatar-2015
Polonia – Germania

1.90 8.50 2.40

Nationala pregatita de neamtul Michael Biegler s-a pregatit intens pentru acest turneu final. A jucat cateva partide amicale in ultimele 2 luni, in care s-a vazut ca obiectivul propus se poate indeplini. Acum 2 ani in Spania a fost eliminata de Ungaria in saisprezecimi. Cu lotul actual, aceasta echipa poate mult mai mult si cu siguranta vor demonstra acest lucru. Cei mai multi jucatori evolueaza la Kielce, deci se cunosc foarte bine. Poarta este asigurata de Slawomir Szmal, care a ajuns deja la 36 de ani, dar ramane in continuare unul dintre cei mai buni portari din lume.  Karol Bielecki poate fi cel mai periculos jucator, dar are si coechipieri de calitate, care evolueaza de multi ani impreuna. Pentru aceasta generatie este ultimul campionat mondial si din acest punct de vedere, vor da totul in teren.

Germania n-a castigat pe teren locul la acest campionat mondial, deoarece in calificari a fost eliminata chiar de Polonia, dupa doua meciuri foarte stranse. Totusi, greii handbalului au gasit o solutie (cu bani, orice se poate) si Australia a fost lasata „acasa” in mod abuziv. Elevii lui Dagur Sigurosson nu vor fi primiti cu aplauze si sunt sanse foarte mici sa obtina un rezultat mai bun decat la ultimul turneu final. Mai multi jucatori cu experienta, care evolueaza la cele mai bune echipe, sunt accidentati, iar in locul lor au fost chemati jucatori mai tanari, talentati, dar fara experienta. Acum o saptamana Germania a castigat doua partide amicale cu Cehia, dar jocul echipei nu se leaga foarte bine.
Pronostic: Polonia castiga @ 1.9

Mondialul de handbal masculin, Qatar-2015
Franta – Cehia

1.05 19.00 16.00

Franta este principala favorita la castigarea trofeului, iar Claude Onesta este constient de acest lucru. Presiune este foarte mare, dar cu acest lot se poate indeplini obiectivul. Majoritatea selectionatilor vin de la PSG, iar cel mai bun jucator al echipei, Nikola Karabatic joaca la FC Barcelona. La cei 38 de ani ai sai, Thierry Omeyer nu poate fi inlocuit in poarta, dar nici nu este nevoie, deoarece se afla intr-o forma foarte buna. La ultimul campionat european, Franta a reusit sa termine pe primul loc. Acum isi doreste sa devina cea mai titrata echipa din lume!

Pana sa ajunga aici, Cehia a avut un adversar foarte dificil in calificari. Dupa ce a pierdut primul la 8 goluri partida de pe terenul Serbiei,  practic nimeni nu-i mai dadea vreo sansa. Surprinzator a reusit surpriza si dupa 10 ani de absenta, participa din nou la un campionat mondial. Pretentiile nu sunt deloc mari, deoarece echipa trece printr-un moment mai greu. Sunt mai multi jucatori tineri in lot si doar 2-3 evolueaza la grupari mari. Jucatorul lui THW Kiel, Filip Jicha ramane stalpul echipei, dar cu acest lot nu poate face mare lucru. Daniel Kubes si Jan Filip s-au retras de la nationala, iar Stehlik este accidentat. In aceste conditii, Cehia nu poate rezista in aceasta partida si cred ca diferenta de scor in favoarea francezilor, va fi destul de mare.
Pronostic: Franta-5.5 @ 1.54

Mondialul de handbal masculin, Qatar-2015
Alte ponturi:

Bosnia si Hertegovina – Iran > Bosnia -4.5 @ 1.6
Macedonia – Tunisia > Macedonia @ 1.73

(Csaba Zsolt)

 

Biletul zilei: 5 idei, 5 pronosticuri!

 

Tours – Troyes: Statistica incredibila a gazdelor!

 

 

Mondialul de handbal masculin – QATAR 2015
Mondialul de handbal masculin – QATAR 2015
Mondialul de handbal masculin – QATAR 2015

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 3

  1. boby m.

    care varianta e mai buna ?

    1.
    Macedonia – Tunisia 1 1.70
    Poland – Germany 1 1.95
    -6.5/Bosnia Herz. – Iran 1 2.00 (doar handicap de 6,5 este la casa p)
    -6.5/France – Czech Rep. 1 1.75
    cota 11.601

    2.

    Macedonia – Tunisia 1 1.70
    Poland – Germany 1 1.95
    Bosnia Herz. – Iran p48.5 2 1.77
    /France – Czech Rep. p53.5 2 1.75
    cota 10.27

Lasa un comentariu