Mondialul de handbal masculin: Meciul zilei!

Mondialul de HandbalMondialul de handbal masculin, editia Qatar – 2015, a ajuns in ziua a treia. Ieri am avut parte de o surpriza uriasa in cadrul intrecerii. Este vorba de remiza inregistrata in Danemarca – Argentina.

Specialistul nostru pe handbal, Csaba Zsolt a fost precaut si nu ne-a indicat niciun pont la acest duel. Ne-a oferit insa pronosticuri castigatoare la partidele Bosnia si Hertegovina – Iran > Bosnia -4.5 (cota 1.6) si Macedonia – Tunisia > Macedonia (cota 1.73).
Zsolt ne propune si pentru astazi 3 ponturi de la Mondialul de handbal masculin:

Belarus – Slovenia
3.8  11.0  1.4

Belarus este prezenta pentru a 4-a oara la rand la un Campionat Mondial. Cu starul Rutenka in teren, elevii lui Yuri Shevtsov au sanse foarte mari sa se califice mai departe. Meciul de debut, cel cu Spania,  n-a fost cu noroc, dar nimeni nu se astepta la un meci duel de frumos, mai ales ca Rutenka a fost eliminat inca din minutul 19. Fara el in teren, Belarus a reusit sa se apropie din nou la un singur gol, dar cu doar 13 minute inainte de fluierul final, inca un jucator a fost eliminat. Aici s-a decis soarta meciului. Charapenka a prins o zi extrem de proasta in poarta si din pacate nici Matskevich nu s-a descurcat mai bine.

Pana sa ajunga aici, Slovenia a fost nevoita sa o elimine pe Ungaria.  Putini anticipau surpriza, desi Slovenia a obtinut locul 4 la ultimul campionat mondial. Grupa A este destul de echilibrata si pentru a spera la o calificare, astazi trebuie neaparat sa castige toate punctele puse in joc. La debutul cu Chile,  jucatorii lui Boris Denic au intrat mai greu in meci si dupa 30 de minute au avut doar 2 goluri avans. S-au trezit insa destul de repede, iar pe fondul unei caderi fizice a chilienilor, in final, rezultatul a fost cel asteptat. Prost si-a aratat inca o data talentul, dovada procentajul de 44%. Gajic a marcat 9 goluri, pentru un succes la care, pana la urma, a contribuit intreaga echipa.
Pronostic: Slovenia -1.5 @ 1.62

Alte ponturi:
Austria @ 1.55
Macedonia -6 @ 1.47

(Csaba Zsolt)

 

Espanyol si Celta Vigo, doua echipe imprevizibile! Ce pariem?

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu