„Money” Mayweather vs „Pacman” Pacquiao episodul 2: Filipinezul anunta negocierile pentru revansa (video)!

„Money” Mayweather vs „Pacman” Pacquiao episodul 2: Filipinezul anunta negocierile pentru revansa!

Manny Pacquiao nu renunta la visul sau de al invinge pe Floyd Mayweather nici acum dupa ce acestia doi s-au retras din activitate. Intr-un filmulet postat pe o retea de socializare „PacMan” Pacquiao a declarat : „Nu stiu inca cine imi va fi urmatorul adversar, dar acum suntem in negocieri pentru o revansa cu Floyd Mayweather” in ciuda declaratiilor promotorului lui Floyd, Bob Arum, care spune ca „nici nu s-a pus in discutie vreodata ca cei doi sa se intalneasca intr-o eventula reeditare a „Meciului Secolului”, asa cum a fost denumit evenimentul lunii mai de catre presa din intreaga lume.

Sursa foto : www.boxingnewsonline.net & www.tbo.com

Screenshot_1Pacquiao a pierdut prin decizie unanima in luna mai, pe 2 ale lunii, mai exact disputa din Las Vegas cu Floyd „Money” Mayweather, find supus apoi unei interventii chirurgicale la umar, deoarece, conform unor surse apropiate filipinezului, acesta ar luptat ranit in gala din mai, acest lucru cauzandu-i lui „PacMan” infrangerea de la MGM Grant.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!



Pariul pe goluri la Pandurii – Dinamo, safebetul zilei?


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu