Monica Niculescu continua la Hobart! Vezi si programul celorlalti romani in circuitele WTA si ATP!

Monica Niculescu

Monica Niculescu a invins-o in turul intai de la Hobart pe Jelena Jankovic si urmeaza sa joace marti dimineata impotriva unei jucatoare din Belgia.


Monica Niculescu

In primul meci al turneului australian, Monica Niculescu a trecut de jucatoarea sarba ce ocupa locul 54 mondial cu scorul de 6-2 6-3. In turul urmator, Niculescu o va intalni pe Kirsten Flipkens. Belgianca este numarul 73 in clasamentul WTA. Ea a trecut in primul tur de Jaimee Fourlis (417 WTA), cu 7-6 (10) 6-4.

Niculescu si Flipkens s-au intalnit de cinci ori pana acum si belgianca s-a impus de trei ori. Monica Niculescu este totusi favorita inaintea acestei partide, cu o cota de 1.51 la NetBet. Meciul se va disputa marti dimineata, nu inainte de ora 05:00.

Monica a reusit sa treaca in turul urmator si in turneul de dublu, unde joaca alturi de Abigail Spears. Ele au trecut de perechea Hibino/Rosolska cu 6-3 6-4. In sferturile de finala, perechea romancei va juca impotriva perechei invingatoare din confruntarea Schuurs/Voracova – Parmentier/Schiavone.

Programul celorlalti jucatori romani

Raluca Olaru joaca la acelasi turneu de dublu alaturi de Olga Savchuk. Ele le vor infrunta marti dimineata, de la 06:30, pe kiki Bertens si pe Johana Larsson. Olaru si colega ei pornesc cu sansa a doua in meci, avand la NetBet o cota de 2.75.

Florin Mergea participa saptamana aceasta in turneul de dublu de la Auckland, alaturi de Dominic Inglot. Perechea este favorita numarul doi la castigarea titlului. Cei doi ii vor avea ca adversari in primul tur pe australienii Jose Statham si Finn Tearney. Cota perechii romanului este stabilita la numai 1.09 pentru aceasta partida.

Tot o pereche australiana vor intalni in primul tur si Horia Tecau impreuna cu Jean-Julien Rojer. Ei participa la turneul de la Sydeny si ii vor avea ca adversari pe Matt Reid si Jordan Thompson. Rojer si Tecau au o cota de 1.25 la castigarea acestei partide.

Florin Mergea si Horia Tecau isi vor juca meciurile miercuri, la o ora ce urmeaza a fi stabilita.

Poti paria orice pariu complet gratuit pe Netbet, daca iti deschizi chiar acum un cont nou, unde beneficiezi de un bonus 100% in limita a 450 RON! Astfel, indiferent ce se va intampla in meci, poti sta linistit, deoarece nu pierzi absolut nimic!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu