Monica Niculescu, jignita de numarul 1 mondial in timpul duelului de la Doha!

Monica Niculescu a avut parte de momente neplacute in timpul confruntarii cu actualul lider al clasamentului WTA, Caroline Wozniacki, din cadrul turneului WTA de la Doha. 


Wozniacki: „A incercat sa ma irite”

Caroline Wozniacki a condus cu scorul de 4-1 in primul set al confruntarii cu Monica Niculescu, insa din acel moment, reprezentanta noastra a inceput sa practice un tenis din ce in ce mai solid, castigand 4 game-uri la rand. Monica a servit pentru set la scorul de 5-4, insa din acel moment, Wozniacki si-a regasit cel mai bun tenis, profitand si de usoarele erori ale romancei.

La scorul de 4-4 in primul set, daneza s-a plans arbitrului de scaun de sunetele scoase de Niculescu in momentul in care aceasta loveste mingea. ”Gemea atunci cand loveam mingea si acest lucru nu ar trebui sa se intample”, „este singurul mod in care poate castiga” si „a incercat sa ma irite”, au fost doar cateva dintre cuvintele adresate de sportiva in varsta de 27 de ani arbitrului in timpul primului set. Mai mult decat atat, in timpul discutiei cu acesta, daneza a incercat sa reproduca, intr-o maniera lipsita de respect fata de adversara, sunetele pe care aceasta le-ar fi scos in timpul schimburilor de mingi.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Monica nu a ramas datoare

La finalul acelei confruntari, Niculescu s-a declarat dezamagita de comportamentul actualului lider al clasamentului WTA.

„Foarte urat din partea ei, eu n-am mai auzit ca un număr 1 mondial sa declare asa ceva. Mi s-a parut foarte urat din partea ei. Eu asa joc. Chiar sunt foarte dezamagita de ce a zis si mi se pare ca-si da prea multa importanta. Nu am vrut sa intru in capul ei. Eu asa joc si asa ma comport, asa fac in fiecare meci si nu am auzit pe nimeni sa spuna ceva.

Mi se pare ca lipsa de fair-play a fost ce a facut ea, ca s-a certat cu arbitrul si m-a scos putin din ritm, din pacate. Jucam foarte bine acolo, revenisem si faptul ca s-a certat cu arbitrul si a tras de timp mi s-a parut lipsa de fair-play”, a declarat Monica la finalul meciului.


7-5, 6-1 a fost scorul final al partidei. Redactia noastra a pronosticat perfect duelul dintre Monica Niculescu si Caroline Wozniacki, ponturile noastre fiind „Scor corect 2-0 Wozniacki, cota 1.61” si „Sub 19,5 game-uri in meci, cota 1.89”, cote oferite de Unibet.


Citeste si:
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 3


Lasa un comentariu