Montana-Ludogorets: Campionatul, singura „alinare” pentru „vulturi”

1797918_w2In deschiderea etapei a 3-a din cadrul campionatului bulgar, nou-promovata Montana primeste vizita campioanei Ludogorets, intr-o partida ce are startul programat la ora 17:30, in care Moti si compania sunt somati sa castige toate cele 3 puncte.

 

Montana

Formatia gazda a impresionat in acest sezon, debutand in aceasta editie de campionat cu un egal in fata celor de la Beroe, urmat de un spectaculos 6-0 impotriva celor de la Botev Plovdiv. In ultima etapa, Montana a fost invinsa de Litex Lovech, formatie preluata de curand de Laurentiu Reghecampf. In meciurile pe teren propriu au 21 de meciuri oficiale consecutive fara infrangere, ceea ce pentru o echipa de anvergura celor de la Montana poate fi considerat o performanta.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Ludogorets

Campioana ultimilor 4 ani, echipa ce anul trecut debuta in grupele Ligii Campionilor, in dauna Stelei, unde facea o figura frumoasa, are un inceput de sezon dezastruos, eliminati in turul al doilea al preliminariilor de o echipa mult mai slab cotata, campioana Moldovei, Milsami, fiind infranti in dubla mansa. Nici in campionat lucrurile nu stau asa cum ar trebui sa stea, deoarece startul competitiei pentru „vulturi” a venit cu o infrangere pe terenul celor de la Litex Lovech, actuala fruntasa. Ultimele rezultate ale echipei lui Moti au suparat conducerea, dar si fanii, iar echipa din Razgrad e obligata sa obtina toate cele 3 puncte pe terenul nou-promovatei Montana.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

PONT: In urma analizei, este evident ca pontul ales de noi este „2 solist”, iar ca pont secundar puteti incerca „ambele marcheaza si Ludogorets castiga”

 

Meciurile si cotele primei etape din Serie A: Partida tare la Firenze!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu