Morutan SI-A DECIS viitorul! Unde va juca talentatul mijlocas in sezonul urmator

Olimpiu Morutan, perla Botosaniului, s-a decis unde va evolua in sezonul viitor. Tinarul mijlocas va ramane la Botosani pentru a evolua constant, in ciuda numeroaselor oferte pe care le-a avut in aceasta vara. CFR, FCSB, TSKA Moscova si PSV l-au dorit pe Morutan, insa fotbalistul va continua sub comanda lui Costel Enache si in campionatul urmator.

“S-a vorbit mult despre mine, ca am oferte, dar eu inca raman la Botosani, imi fac treaba cat mai bine aici si vedem. Nu se stie. Perioada de transferuri este lunga.  Personal, aş vrea sa mai raman la Botosani, sa mai joc, sa mai prind experienta si dupa aia o sa vad. Depinde acuma de oferte. Dar eu zic ca inca o jumatate de an sau un an sa joc aici. Nu am nicio presiune, imi fac treaba mult mai bine acum, cu zvonurile acestea. Vreau sa demonstrez ca sunt mai bun pe zi ce trece”, a declarat Olimpiu Morutan, pentru Prosport.ro.

Dupa ratarea transferurilor lui Nedelcu si Morutan, FCSB are probleme mari cu jucatorul sub 21 de ani. Doar Dennis Man si Vlad Mihalcea sunt valizi pentru a juca meci de meci, insa niciunul dintre cei doi nu are experienta necesara in primul esalon.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu