Mourinho isi asigura spatele: Doua piste pentru lusitan, in cazul despartirii de Chelsea!

Desi a readus titlul pe Stamford Bridge in sezonul anterior, Mourinho nu prea are motive de satisfactie in actuala stagiune competitionala. Chelsea a pornit extrem de slab in campionat, dupa 10 runde avand doar 11 puncte acumulate. La polul opus, liderii Manchester City si Arsenal au deja dublul zestrei adunate de „cetateni”.

Nici in Liga Campionilor situaţia nu se prezinta prea roz pentru Chelsea. Desi nu au fost repartizati intr-o grupa foarte grea, londonezii au adunat doar 4 puncte din duelurile cu Dinamo Kiev, Maccabi Tel Aviv si FC Porto. Cate un rezultat din fiecare, esecul fiind bifat in fief-ul fostei echipe a lusitanului.

Nu sunt singurele probleme ale lui Mourinho. Temperamentalul tehnician a intrat in conflict cu Abrahmovici, dupa scandalul din vara cu medicul Eva Carneiro, inflamand si vestiarul echipei, prin divergentele cu Hazard.

Bagajele facute! Biletele, deja cumparate?

Abrahmovici nu va renunta usor la tehnicianul care i-a adus lui Chelsea atatea trofee importante, dar,  daca echipa nu se redreseaza vizibil in campionat si Liga Campionilor, n-ar fi deloc exclus miliardarul rus sa renunte la serviciile portughezului.

Constient ca scaunul sau se clatina, Mourinho a inceput sa testeze piata, in cautarea unui eventual viitor loc de munca. Reprezentantii antrenorului au identificat deja doua job-uri extrem de tentante, ce s-ar putea vacanta mai curand decat se crede.

La PSG, investitorii sunt nemultumiti de performantele destul de slabe la nivel european realizate de formatie, sub comnada lui Blanc, in conditiile unor investitii ametitoare in lotul de jucatori.
Nici Mancini nu se simte foarte sigur pe el la Inter. Gruparea din Milano are un sezon mai bun decat precedentul, insa interistilor le va fi greu sa tina pasul, in conditile unei concurente acerbe pentru castigarea titlului. La Inter, Mourinho ar avea si avantajul de a cunoaste foarte bine clubul, pe care l-a mai antrenat intre 2008 si 2010 si alaturi de care a castigat doua scudetto si o Liga a Campionilor!


 

Halloween cu surprize de la NetBet!


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu