Multi plecati, putini veniti: Steaua are cel mai subtire lot din Liga 1!

Screenshot_1Dupa primele zece etape de campionat s-a tras linie si specialistii anunta : STEAUA ARE CEL MAI SUBTIRE LOT DIN LIGA 1 ! Nu va ganditi din punct de vedere valoric, ci numeric, campioana duce lipsa de rezerve si asta s-a vazut in toate competitiile.

Mirel Radoi, a fost anuntat drept creatorul unei noi echipe invincile. Patronul Stelei declara la inceputul sezonului ca echipa din acest sezon este cea mai puternica dintre toate sezoanele.

Lucrurile s-au dovedit a nu fi asa, cu echipa eliminata din Europa de Rosenborg, Mirel Radoi se bazeaza pe cel mai subtire lot la antrenamente, doar 24 de jucatori sunt prezenti pe terenul de pregatire al Stelei. Printre acestia, se numara juniorii: Poiana, Mihalcea si Tirnovan.

Departiti de 16 jucatori in mai putin de jumatate de an, stelistii se vad nevoiti sa mizeze pe cele opt transferuri realizate in aceasta perioada de transferuri.

Doar trei goluri au marcat rezervele lui Radoi in cele nouasprezece partide oficiale, una dintre reusite fiind din penalty.

Sursa foto : www.reporterntv.ro


Steaua intalneste luni, 21 septembrie, de la ora 21, pe Concordia Chiajna, in epilogul etapei cu numarul XI.


Pariuri1x2.ro te conecteaza la Europa League: 24 de meciuri, 24 de avancronici, toate intr-un singur loc!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu