Mutare spectaculoasa anuntata de spanioli! Pep Guardiola ar urma s-o lase pe Manchester City si sa faca echipa cu Marc Overmars

Manchester City are sanse scazute la titlul din Anglia, avand in vedere ca Liverpool joaca impecabil si a reusit punctaj maxim in primele opt etape. Asa cum bine stim, managerul Pep Guardiola are obiceiul de a pleca de la cluburile pe care le pregateste, dupa un ciclu de patru ani, iar acesta ar putea fi ultimul sezon al catalanului pe banca „cetatenilor”. Duminica, City a jucat in etapa a 9-a din Premier League, pe terenul lui Crystal Palace.

Guardiola, pe picior de plecare de la City

Drept urmare, echipele mari din Europa au inceput sa se gandeasca la ofertarea lui Pep. Una dintre variantele avansate de presa italiana este sosirea lui Guardiola pe San Siro, unde acesta este dorit insistent de sefii lui AC Milan! Departe de pretentiile mari ale clubului, Milan se zbate in mediocritate de cativa ani incoace, iar Pep ar putea fi salvatorul italienilor.

„Cetatenii” au cota 2.50 sa castige titlul

El Mundo Deportivo anunta ca cei de la AC Milan si-au facut o prioritate din aducerea lui Pep Guardiola, care ar urma sa faca echipa in Serie A alaturi de fostul sau coleg de la Barcelona, Marc Overmars. Olandezul este dorit in functia de director tehnic si ar urma sa-l ajute pe Guardiola in problemele administrative ale clubului. Cei doi au jucat in anii ’90 la Barcelona si se cunosc foarte bine, avand sanse semnificative sa refaca parteneriatul de pe teren. AC Milan tocmai l-a angajat pe Stefano Pioli in functia de antrenor principal, saptamana trecuta.

In acest moment, Manchester City are cota 2.50 la Betfair, sa devina din nou campioana in Premier League. Rivala Liverpool este favorita, cu o cota de 1.74 disponibila in sectiunea Exchange de pe site-ul Betfair. Noii clienti pot obtine un bonus de pana la 500 de RON!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu