BREAKING NEWS! Rafael Nadal s-a retras de la Turneul Campionilor dupa primul meci!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Aflat pe prima pozitie in ierarhia mondiala, Rafael Nadal a fost invins de catre belgianul David Goffin in primul meci de la Turneul Campionilor. In urma inclestarii impotriva acestuia din urma, Rafa Nadal s-a decis sa se retraga din turneul de la Londra!


Cauzele retragerii lui Nadal

Ibericul s-a retras inaintea acestui turneu de la Paris, unde ar fi trebuit sa-l intalneasca pe Krajinovic. Chiar daca nu a fost apt 100% din punct de vedere fizic, Rafa a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a rezista la nivel inalt. In ciuda acestui fapt, oboseala si problemele la gennchi l-au facut sa se retraga de la Londra. De asmenea, mentionam faptul ca Rafa a declarat ca „A fost un miracol faptul ca am tinut scorul atat de strans. Voi continua sa muncesc din greu pentru a ramane in top si pentru a avea mai departe sansa de a lupta pentru lucrurile importante”.

Repercursiunile retragerii lui Nadal

Chiar daca spaniolul s-a retras, acesta va incheia anul 2017 pe prima pozitie in ierarhia ATP, pentru a patra oara in cariera. Tragand linie peste anul lui Rafa, acesta a reusit sa-si adjudece Grand Slam-urile de la Roland Garros si US Open. In ceea ce priveste Turneul Campionilor, Nadal va fi inlocuit in grupa „Pete Sampras” de catre conationalul sau Pablo Carreno Busta, ce-l va intalni pe austriacul Dominic Thiem miercuri.


Citeste si:

 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu