Napoli a comis o EROARE de amatori! „Buturuga mica” a decis grupa de UCL din care s-au calificat PSG si Liverpool

Marti, 11 decembrie, s-a disputat ultima etapa din grupa C a UEFA Champions League. Din grupa s-au calificat Paris Saint-Germain si Liverpool, dar niciuna dintre ele nu a fost scutita de emotii. Liverpool a obtinut accesul in optimi gratie victoriei din ultima runda, 1-0 cu Napoli. Italienii au comis insa o eroare impardonabila, care i-a costat in final calificarea.

Golul incasat de la Steaua Rosie a stricat campania italienilor

Liverpool a castigat pe teren propriu duelul cu napoletanii, intr-un meci in care portarul Alisson Becker a fost la inaltime. Napoli a reactionat bine dupa golul incasat in prima repriza de la Salah, dar atacantii lui Carlo Ancelotti nu au fost precisi in careul advers si alb-albastrii au parasit competitia dupa esecul de pe „Anfield”. Situatia ar fi putut fi, insa, diferita! Napoli putea obtine calificarea marti chiar si cu un esec la limita in Anglia, dar a comis o mare eroare.

In etapa a 5-a, penultima din grupa, Napoli a jucat pe teren propriu cu Steaua Rosie Belgrad, cel mai slab adversar din grupa. Baietii lui Ancelotti au facut o prima repriza de vis si conduceau in minutul 52 cu 3-0, dupa „dubla” lui Mertens si golul lui Hamsik (’11). Dar relaxarea s-a instalat printre jucatorii italieni, care au incasat un gol ce putea fi usor evitat – a marcat Ben Nabouhane pentru Steaua Rosie, un gol ce a rasturnat calcuele grupei.

Fara sa fie periculoasa pe „San Paolo”, Steaua Rosie a fost invinsa in cele din urma cu 3-1, in aceeasi seara in care Liverpool ceda pe terenul lui PSG cu 1-2. Daca Napoli si-ar fi aparat avantajul cu succes si ar fi castigat cu 3-0 in fata sarbilor, clasamentul ar fi aratat astfel:


GRUPA C

1. PSG – 11 puncte (golaveraj 17-9)
2. Napoli – 9 puncte (golaveraj 9-6)
3. Liverpool – 9 puncte (golaveraj 7-5)
4. Steaua Rosie Belgrad – 4 puncte (golaveraj 5-17)


Napoli ar fi obtinut locul secund datorita victoriei de pe teren propriu cu Liverpool, scor 1-0 (succes obtinut cu un gol in minutele de prelungire). La returul de pe „Anfield”, Napoli si-ar fi permis un esec la un gol diferenta si tot ar fi mers mai departe. In cazul in care ar fi pierdut cu 0-1, duelurile directe ar fi avut scor egal (1-1), dar italienii beneficiau de un golaveraj superior (+3 fata de +2). Daca ar fi marcat pe Merseyside si ar fi pierdut (1-2, 2-3, 3-4 etc.), Napoli s-ar fi calificat in fata lui Liverpool datorita reusitelor din deplasare, al doilea element departajator in cazul egalitatii de puncte, dupa rezultatele din meciurile directe.

La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri sportive, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. La inscriere, Unibet ofera clientilor noi bonusuri de pana la 2.000 de RON! Astfel, primiti 250 de RON ca pariuri sportive fara risc. Avand cea mai variata oferta de pariere din Romania, Unibet isi fidelizeaza clientii cu recompense lunare, iar aplicatiile de mobil si desktop sunt SIMPLU de utilizat. Tot la Unibet puteti sa gasiti sloturile preferate, dar si pariuri pe jocuri de Bingo. Nu ezitati! Dureaza cateva minute sa va inregistrati si sa incepeti sa pariati simplu si confortabil, online.

COTELE PENTRU CASTIGAREA TROFEULUI UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu