Nationala cauta jucatori pentru Euro 2016! Vezi pe cine vrea Anghel Iordanescu!

Intr-o vreme in care tinerele sperante din Romania sfarsesc prin a isi cauta de lucru prin tarile dezvoltate, FRF cauta jucatori pentru prima reprezentativa, in vederea Euro 2016.

Fotbalul romanesc merge pe o panta descendenta de vreo doi ani si asta s-a observat cel mai bine in ultima editie a cupelor europene si in Liga I. Nici stranierii nu mai sunt ce au fost in alte vremuri, titularii certi la echipele lor de club pot fi numarati pe degetele de la o mana: Rat, Goian, Pantilimon, Tatarusanu,Torje si Radu Stefan, dar acesta din urma a refuzat si refuza in continuare sa vina la echipa nationala.

sursa foto: romanialibera.ro

ionut+badea+bzi.ro_233081

Zilele trecute am vazut o discutie la emisiunea Fotbal Club, de la DigiSport, in care se vorbea despre naturalizarea unor straini pentru Euro 2016. Am aflat ca FRF are o lista scurta a stranierilor si care ne pot ajuta sau nu pentru turneul final din Franta.

Ionut Badea, unul dintre cei trei secunzi ai domnului general de  birou, Anghel Iordanescu, a admis ca s-a luat in calcul si acest fapt, mai mult, a si dat cateva nume: Boldrin sau De Amorin si cativa jucatori ai ASA-ului. Contrar acestei dorinte, FRF lucreaza la un proiect prin care sa limiteze numarul de jucatori straini din Liga I si sa faciliteze promovarea de tinere talente.

O concluzie mai mult realista decat amuzanta, speram ca pana la prima pensie a celor nascuti in 1994, cand Generatia de Aur dadea de pamant cu Argentina si Columbia, sa ne putem bucura la Universitate, de o noua calificare la un Campionat Mondial.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu