NBA a ajuns la faza ”finalelor” pentru Play Off. Cine continuă sezonul și pentru cine va fi ultimul meci

Play Off NBA

Patru echipe vor lupta în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru ultimele două locuri disponibile în faza Play Off din NBA. Pe Betano, cu promoția ”Avans 20 de puncte” poți câștiga înaintea finalului partidelor din cel mai puternic campionat de baschet din lume.

Are echipa pe care ai pariat 20 de puncte avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

În noaptea de vineri spre sâmbătă se vor disputa cele două ”finale”, câte una pentru fiecare Conferință din NBA, în vederea stabilirii echipei care va intra în Play Off de pe poziția a opta.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Miami Heat – Chicago Bulls (20 aprilie, 02:00)

Pentru al doilea an consecutiv cele două echipe se află în situația de a lupta pentru locul opt în Conferința de Est.

Chicago Bulls a încheiat sezonul regular pe locul nouă și în prima rundă din turneul Play In a dispus pe teren propriu de Atlanta Hawks, cu un categoric 131-116, meci în care Coby White a stabilit un nou record personal prin cele 42 de puncte marcate.

Miami Heat a ratat calificarea în Play Off din primul meci, pierzând la un punct diferență pe terenul celor de la Philadelphia 76ers, scor 105-104, după ce spre finalul sfertului al doilea echipa din Florida avea un avans de 14 puncte.

În urmă cu un an, Miami Heat dispunea de Chicago Bulls în meciul pentru locul opt, scor 102-91. Aceasta în condițiile în care Bulls aveau trei puncte avans cu trei minute rămase din meci. Heat a încheiat partida cu o serie de 15-1.

Cele două echipe s-au duelat de patru ori în sezonul regular, fiecare obținând câte două victorii, una în deplasare și o alta pe teren propriu.

Cine se impune în duelul dintre Heat și Bulls va înfrunta pe Boston Celtics, cea mai bună echipă din NBA după sezonul regular, în primul tur al Play Off-ului.

New Orleans Pelicans – Sacramento Kings (20 aprilie, 04:30)

”Finala” pentru locul opt în Conferința de Vest se va disputa în New Orleans între echipa locală Pelicans și Sacramento Kings.

Pelicans și-au irosit prima șansă la Play Off pierzând pe teren propriu confruntarea cu Los Angeles Lakers, scor 110-106.

Cei de la Sacramento Kings au ajuns să joace cu prezența în Play Off pe masă după victoria la 22 de puncte diferență obținută pe teren propriu contra lui Golden State Warriors.

De cinci ori s-au întâlnit New Orleans Pelicans și Sacramento Kings în sezonul regular și de fiecare dată victoria a revenit ”Pelicanilor”. Cea mai mică diferență de scor a fost de cinci puncte și cea mai mare de 33 de puncte, înregistrată pe 7 ianuarie. În cea mai recentă confruntare, Pelicans au trecut de Kings în deplasare la 12 puncte diferență, pe 11 aprilie.

Cine câștigă duelul dintre Pelicans și Kings va juca în primul tur al Play Off-ului cu Oklahoma City Thunder, prima clasată în Vest.

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor plasate înainte de meci pe Câștigător, ca gazdele sau oaspeții să câștige. În acest caz, dacă echipa ta va conduce în orice moment cu 20 de puncte, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor din NBA.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu