NBA: Accidentarea lui Curry si de ce este o veste buna pentru noi

nba

Prima runda a play-off-ului NBA se apropie de final si casele de pariuri isi ajusteaza cotele pentru castigarea titlului in functie de ultimele noutati. Va prezentam mai jos cotele actualizate, asa cum le puteti gasi la momentul scrierii articolului.

In meciul patru al seriei cu Houston Rockets, MVP-ul Stephen Curry, care tocmai revenea dupa o accidentare la glezna, a alunecat pe o portiune umeda a terenului si s-a accidentat din nou, de aceasta data la genunchi. Asta a dus la cresterea cotei lui Golden State, care ramane totusi favorita la castigarea titlului.

Stephen Curry urmeaza sa lipseasca timp de doua saptamani, asa ca va pierde finalul acestei serii si prima parte a seriei din sferturi. Acolo Warriors va intalni castigatoarea dintre Los Angeles Clippers si Portland Trail Blazers.  Cele doua sunt in acest moment la egalitate, 2-2. Coechipierii lui Curry nu ar trebui sa aiba probleme in a se descurca in aceste meciuri fara el. Daca totul va fi ok si Stephen Curry va reveni dupa cele doua saptamani, nu vad nici un motiv pentru care Warriors nu ar castiga un alt titlu NBA.

Cotele la castigarea titlului in NBA

Golden State are cota 2,20 pentru castigarea titlului.

Puteti profita de aceasta cota la 888sport, Unibet, eFortuna sau Betfair. Celelalte case de pariuri ofera cote intre 2,15 si 2,08 pentru victoria razboinicilor, dar acele sutimi conteaza, mai ales daca pariati sume importante.

Cotele pentru Spurs, Cavaliers si Thunder

Cea mai buna cota pentru victoria celor de la San Antonio Spurs este oferita de Sportingbet: 3,00. Alte case de pariuri ofera cote intre 2,90 si 2,80.

Cleveland Cavaliers are a treia sansa la castigarea titlului. 4,50 este cea mai buna cota de pe piata si o puteti gasi la doua case de pariuri. Sportingbet ofera si aici o cota excelenta si ei i se alatura Betfair.

Thunder primeste de la Betfair cota 15,00 la castigarea titlului, cea mai buna pe care o gasiti la orice casa de pariuri. In alte parti cotele variaza intre 14,00 si 12,00.

Restul

Dedesubt aveti cele mai bune cote pentru fiecare dintre celelalte echipe inca in cursa pentru titlul NBA si casa de pariuri la care gasiti cota respectiva.

Toronto Raptors 51,00 Betfair

Atlanta Hawks 57,00 NetBet

LA Clippers 67,00 888sport, Unibet, Betfair

Miami Heat 70,00 NetBet

Boston Celtics 101,00 888sport, Unibet

Indiana Pacers 151,00 Betfair

Charlotte Hornets 131,00 NetBet

Portland Trail Blazers 201,00 eFortuna

Houston Rockets 651,00 NetBet

Ce ar putea urma?

In functie de cum va evolua starea lui Stephen Curry, cotele s-ar putea modifica din nou, destul de dramatic. Daca problemele se vor prelungi dincolo de cele doua saptamani, cota pentru Golden State ar putea urca, in timp ce cotele adversarilor ar scadea mai mult.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu