NBA: Ne triplam investitia cu o campioana anuntata!

NBA este una dintre cele mai importante competitii sportive din lume. La fel ca si celelalte intreceri din baschet, dar si din alte sporturi, aceasta a fost nevoita sa ia o pauza, insa exista sanse reale ca sezonul actual sa fie reluat si chiar finalizat.


Conducatorii NBA sunt hotarati sa incheie acest sezon pe teren. Acestia au luat in considerare inclusiv varianta ca meciurile sa fie jucate fara spectatori. Totusi, daca situatia dificila din sportul mondial va continua, intra in discutie si anuntarea unei campioane.

In prezent, Milwaukee Bucks, liderul din Conferinta de Est, este echipa cu cel mai bun bilant din acest sezon (53 victorii si 12 infrangeri). Acestia sunt urmati de liderul din Conferinta de Vest, Los Angeles Lakers (49 victorii si 14 infrangeri). Cele doua echipe s-au intalnit de doua ori in acest sezon, ambele partide fiind castigate de formatia care a avut avantajul terenului propriu, 111-104 pentru Bucks si 113-103 pentru Lakers.

Va fi anuntat castigatorul sezonului 2019/2020 din NBA – Cota 3.35 la eFortuna


Deschide ACUM cont la eFortuna, pentru o experienta totala in pariurile online: sporturi, casino, virtuale, loto, promotii, happy-hour si BONUS de 500 RON!




Pariază pe SPECIALE! La eFortuna continua super promotia adresata tuturor noilor sai clienti. Daca esti jucator nou la eFortuna, ai bonus de bun venit in valoare de pana la 500 lei!

Cum obtii bonusul?

Iti poti incasa bonusul in doar cateva minute, urmand pasii simpli de mai jos:

  1. Deschide-ti un cont utilizand acest link.
  2. Fa o depunere si primesti 100% din suma, pana la 500 lei!
  3. Activeaza bonusul.
  4. Pariaza si castiga!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu