NBA: Vezi care sunt sansele pentru reluarea sezonului!

Fotbalul este pe cale sa revina la normal, insa baschetul din NBA inca pare sa fie departe de organizarea de meciuri oficiale. Comisarul NBA, Adam Silver, a oferit o serie de posibile scenarii pentru reluarea sezonului, insa pana in prezent, nu s-a stabilit un plan clar pentru desfasurarea de partide oficiale.


Au trecut doua luni de zile de la weekend-ul perfect al celor de la LA Lakers. LeBron James si coechipierii sai au invins atunci doua dintre principalele favorite la cucerirea titlului, rivalii de la LA Clippers si Milwaukee Bucks. Tot moralul pozitiv acumulat dupa cele doua victorii s-a prabusit, dupa ce pandemia de coronavirus a intrerupt sezonul de baschet din Statele Unite.

Americanii fac progrese in a tine pandemia sub control, motiv pentru care facilitatile de antrenament pentru echipele din NBA s-au redeschis, pentru ca jucatorii sa se pregateasca pentru reluarea sezonului. Totusi, asta nu inseamna ca partidele oficiale se afla chiar dupa colt. Conducatorii si jucatorii au hotarat ca iulie este cea mai rapida data la care s-ar putea relua meciurile oficiale.

Aceasta ar fi cea mai fericita varianta, insa comisarul NBA, Adam Silver, se pregateste pentru fiecare scenariu posibil.

Nu exista o data exacta pentru ca jucatorii sa revina la antrenamente, de meciuri oficiale nici nu poate fi vorba. Cu toate acestea, Adam Silver si echipa sa au lucrat in privat pentru a face planuri in legatura cu felul in care ar pute evolua pandemia de coronavirus.

O multime de factori trebuie sa fie luati in considerare, cum ar fi cate meciuri din sezonul regulat se vor juca inainte de startul playoff-ului, dar si locul in care acestea se vor disputa. Se pare ca Silver va astepta atat cat va fi nevoie pentru a lua decizii clare, in cazul in care va fi nevoie de modificari.

Cele mai recente informatii au lasat sa se inteleaga ca NBA considera Walt Disney World Resort din Florida ca posibila locatie pentru disputarea partidelor ramase din acest sezon. Resortul are posibilitatea sa gazduiasca jucatorii si membrii staff-ului tehnic pentru fiecare echipa.

Optimismul pentru finalizarea sezonului ramane la cote inalte, acestea fiind vesti excelente pentru LeBron James si Los Angeles Lakers, echipa care spera sa isi treaca in cont al 17-lea titlu din istorie si al 4-lea din cariera lui „The King”.

NBA: Va fi anuntat castigatorul sezonului 2019/2020: Da – Cota 2.30 la eFortuna




Pariază pe SPECIALE! La eFortuna continua super promotia adresata tuturor noilor sai clienti. Daca esti jucator nou la eFortuna, ai bonus de bun venit in valoare de pana la 500 lei!

Cum obtii bonusul?

Iti poti incasa bonusul in doar cateva minute, urmand pasii simpli de mai jos:

  1. Deschide-ti un cont utilizand acest link.
  2. Fa o depunere si primesti 100% din suma, pana la 500 lei!
  3. Activeaza bonusul.
  4. Pariaza si castiga!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu