„Ne imbracam ca tine si semnezi!” : Cum vor fanii lui Liverpool sa-l schimbe pe Rodgers :)

Total nemultumiti de startul slab de campionat – 2 victorii, 2 remize si 2 infrangeri – de evolutiile sterse ale echipei, dar si de transferurile realizate in vara, fanii lui Liverpool vor sa grabeasca debarcarea lui Brendan Rodgers.

Tehnicianul la care viseaza suporterii de pe Anfield este Jurgen Klopp, cu care, potrivit presei insulare, Liverpool ar fi purtat deja o serie de discutii. Nu se stie daca raspunsul lui Klopp  a fost negativ sau conducerea „cormoranilor” nu a insistat prea mult. Cert e insa faptul ca fanii echipei cauta modalitati prin care sa-i arate acestuia ca este dorit cat mai repede la timona lui Liverpool.

Una dintre cele mai interesante strategii prin suporterii vor sa-l convinga pe fostul antrenor al Borussiei Dortmund sa accepte o eventuala oferta venita dinspre Liverpool a fost initiata de un fan-site al echipei. Cei peste 120 000 de utilizatori ai site-ului au fost invitati pe Twitter ca, la urmatorul meci de acasa al lui Liverpool, cel cu Aston Villa din weekend, sa se imbrace in stilul lui Klopp: bluza de trening, sapca de baseball si ochelari! Bineinteles, ultimele doua articole vestimentare vor fi in culorile clubului englez 🙂

klopp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu